Overvaller slijterij Petuniaplein aangehouden

Zwolle – Een 18-jarige man uit Zwolle werd dinsdagavond 25 februari aangehouden op verdenking van een overval op een slijterij aan het Petuniaplein op vrijdag 14 februari 2014. Hij werd voor nader verhoor ingesloten.

politie_logo_4.jpg  

In de ochtend van 14 februari probeerde een overvaller onder bedreiging van een onbekend wapen geld van een medewerker te krijgen. De medewerker ging daar niet op in. De man ging er vandoor in de richting van het Petuniapad. 

Artikel delen:
Reacties 7
  1. De moeder van deze 18 jarige zal ongeveer zeggen zoals je wel vaker leest:

    hele lieve jongen, doet hij anders nooit. Heeft al moeilijke tijd en slachtoffer van de maatschappij.

    Aan het eind van volgende week staat deze jongeman weer op straat. Laten we met zijn allen hopen, dat hij een beetje angst heeft gekregen voor de politie en het niet weer zal doen…

  2. Beste Geert, je hangt van vooroordelen aan elkaar. Je kent die jongeman niet, noch zijn ouders….Misschien komt het ook even in je op, al is het maar heel even hoor, dat ouders hierin ook slachtoffer zijn, en helemaal niet zo’n jongen de hand boven het hoofd houden? Misschien is er al een hele geschiedenis van zorg en problemen met deze jongen? En misschien heeft deze vrouw of man ook wel menig slapeloze nachten gehad? Probeer je ook es op een andere minder vooroordelende manier te verplaatsen in de ouders van de jongen die opgepakt is.

Reageer