Muziek in de Tent trapt af met Chet Baker Tribute

Zwolle – Na de winterstop laat Muziek in de Tent weer van zich horen. Vanaf zondag 9 maart organiseert de stichting weer maandelijkse optredens op het Assendorperplein. De Chet Baker Tribute bijt de spits af en blaast de muziek van deze legendarische jazztrompettist/zanger weer nieuw leven in. 

 

Het wordt deze keer een trip down memory lane voor de jazzliefhebber. Het is inmiddels meer dan 25 jaar geleden dat Chet Baker het leven liet. Trompettist en zanger Jan Willem te Kiefte, pianist Marius van den Brink, contrabassist Wim Essed en drummer Imre Kruis brengen zijn muziek eervol ten gehore. De band is geselecteerd door Patty Wolthof, die Jacco van Santen opvolgt als muziekprogrammeur. Zij neemt vanaf nu de muzikale invulling – elke tweede zondag van de maand op het Assendorperplein – voor haar rekening.

 

Kom langs en vier samen met Muziek in de Tent de aftrap van het nieuwe seizoen. Vanaf 14:00 uur zal de Chet Baker Tribute in de tent te beluisteren zijn. De toegang is, zoals altijd, gratis. 

Volg Muziek in de Tent op Twitter en Facebook voor de rest van de programmering.

 

www.muziekindetent.nl

Facebook: Muziek in de Tent

Twitter: muziekindetent 

Mail: info@muziekindetent.nl

Artikel delen: