SWZ start verkoop laatste bouwfase Muziekwijk

Zwolle – De laatste bouwfase van de Muziekwijk in Zwolle gaat van start. Vlakbij de wijkboerderij realiseert Hegeman Bouwgroep Almelo in opdracht van Woningstichting SWZ 22 appartementen (onder de huurtoeslaggrens) en 21 eengezinswoningen (koop). 

 

muziekwijk.jpg 

 

De start verkoop van de eengezinswoningen (vanaf € 165.000 v.o.n.) is zaterdag 8 maart van 11.00 uur tot 13.00 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom in de modelwoning aan de Schumannlaan 42 in Zwolle. Naast de verkoopmakelaar is op dat moment ook een hypotheekadviseur aanwezig.  Eind april wordt gestart met de bouw van de appartementen. De bouw van de eengezinswoningen start 10 weken later. Alle woningen worden in januari 2015 opgeleverd. De eengezinswoningen bestaan uit verschillende woningtypes, tot wel zes meter breed. Er zijn bovendien diverse keuzeopties tot uitbreiding van de woning. Ook een woning met zes slaapkamers behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Bijzonder is dat in de v.o.n. prijs een complete keuken (incl. vijf apparaten) is meegenomen. Meer informatie over deze koopwoningen op wonenmetdewowfactor.nl.

 

Muziekwijk

SWZ geeft een 100% bouwgarantie af voor deze woningen, waarmee over een jaar dan ook een einde komt aan de ontwikkeling van ongeveer 330 nieuwe woningen door SWZ in de Muziekwijk. De Muziekwijk is een groene en gezellige wijk nabij het stadscentrum.

Artikel delen: