Wezo start campagne ‘Kies voor mij’

Zwolle – In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart a.s., gaat ook Wezo campagne voeren. Met de campagne ‘Kies voor mij!’ wil Wezo bij inwoners, politieke partijen en werkgevers aandacht vragen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

advertentie_1-4-1.jpg 

 

Wezo is er van overtuigd dat de komende gemeenteraadsverkiezingen nog nooit zo belangrijk zijn geweest voor mensen met een beperking als nu. Het is geen politieke campagne, Wezo brengt geen advies uit om op een bepaalde partij te stemmen. Wezo wil mensen vragen om aan het belang van passend overheidsbeleid, voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, te denken wanneer zij gaan stemmen. De campagne bestaat uit verschillende onderdelen. Zo ging Wezo met haar medewerkers in de afgelopen periode op bezoek bij de verschillende gemeenteraden uit de regio. Daarnaast is het voor de politieke partijen in Zwolle mogelijk om een Wezo-buddy aangewezen te krijgen die wil helpen met de verkiezingscampagne. Om hen terzijde te staan met hand- en spandiensten tijdens het flyeren of bij debatavonden. En natuurlijk ook om te laten zien dat Wezo-medewerkers tot heel veel in staat zijn en altijd bereid om een stapje extra te zetten.

Op woensdagavond 5 maart wordt in theater Havezate van Driezorg een verkiezingsdebat in het kader van sociale arbeid en participatie gehouden. Dit in samenwerking met Frion, RIBW, InteraktContour, Driezorg en Deltion.

Tot slot zal Wezo na afloop van de gemeenteraadsverkiezing een rondje Raad doen met de (nieuw) aangestelde raadsleden. Daarbij nemen we raadsleden van de gemeenten Dalfsen, Hattem, Raalte, Zwartewaterland en Zwolle mee langs voorbeeldprojecten in de regio om te laten zien wat Wezo-medewerkers in hun mars hebben.

Ter ondersteuning van de campagne wordt er de komende vier weken geadverteerd in de huis-aan-huis kranten in de regio.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Stem bewust? Je kan niet op de Wezo stemmen, ze geven geen advies op welke partij je volgen hen zou moeten stemmen… Waar is deze campagne voor? Hebben ze geld te veel bij de Wezo?


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.