Stadionspeaker Peter Vader stopt

Zwolle – Stadionspeaker Peter Vader kondigt zijn afscheid aan als eerste veldstadionspeaker van PEC Zwolle. De omroeper, die ruim vijftien jaar langs de zijlijn heeft gestaan, blijft wel actief betrokken bij de club. In onderling overleg wordt er een rol voor Vader gecreëerd binnen de klankbord groep events (evenement commissie).

27-02-2014_peter_vader-pec_zwolle-goahead_deventer_12-02-2012.jpg 

,,In mijn vijftien jaar als speaker heb ik vele hoogte- en dieptepunten bij de club meegemaakt. Zo werden we twee keer kampioen, maar degradeerden we ook eenmaal. Ik heb in weer en wind gespeakerd voor ruim 12.000 mensen, maar ook voor ‘slechts’ 1500 supporters. Tevens heb ik vele warme contacten opgedaan bij de club. Ik kijk dan ook met enorm veel plezier terug op deze prachtige tijd. Zowel voor mij, als voor de club is het een goede keuze om elkaar nu op een ander gebied te versterken. Het past in het beleid van PEC Zwolle, om de gang van zaken in de businessclub en business Loge verder te professionaliseren. Daar maak ik graag onderdeel van uit. Daarnaast kent men in Zwolle mij als stadionspeaker, stadsomroeper of cliniclown, nu wil ik graag dat mensen mij ook gaan kennen als eigenaar van een trainingsbureau gespecialiseerd in communicatie”, zegt Vader.

,,Sinds ik in Zwolle werk, heb ik Peter leren kennen als een enthousiast en gepassioneerd mens. Hij zet zich op vele gebieden in, bij onze club maar bijvoorbeeld ook met zijn productiebedrijf en als stadsomroeper. Namens PEC Zwolle wil ik Peter dan ook ontzettend bedanken voor zijn inzet en energie tijdens de vele thuiswedstrijden die hij als speaker heeft omgeroepen. We zijn blij dat Peter in zijn nieuwe rol bij de club betrokken blijft. Aan het einde van het seizoen, zal PEC Zwolle Peter op gepaste wijze bedanken voor zijn bewezen diensten tot dusverre” aldus Edward van Wonderen, algemeen directeur van PEC Zwolle.

Naast zijn nieuwe rol blijft Peter Vader voor PEC Zwolle beschikbaar als tweede speaker. Marco ten Kate neemt het stokje van Vader over als eerste speaker van de club.

Artikel delen:
Reacties 27
 1. …om de gang van zaken in de businessclub en business Loge verder te professionaliseren

  Dan vraag je, je toch af wat daar nu concreet mee bedoeld wordt 😛


  ⚠️ Meld

 2. De man die als geen ander het voor elkaar krijgt om, met zelfs 15 jaar ervaring, nog steeds iedere keer halverwege een zin het papier om te moeten slaan.

  Had toch ook wel z’n charme 🙂


  ⚠️ Meld

 3. Bedankt voor alle jaren, maar wat ben ik blij dat we geen malloot meer op het veld hebben staan in een foute overall en alles bij elkaar loopt te schreeuwen.  ⚠️ Meld

 4. Mensen, kom op, houd op met dat gezeik. Peter heeft heel wat jaartjes in PEC gestoken, betaald of onbetaald, dat gaat ons niet aan. Peter, bedankt, succes Marco! Wat ik wel belangrijk vind, is dat PEC nu eindelijk eens een leuke invulling voor de rust gaat bedenken, die dobbelsteen en dat door zo’n gat, dat heb ik nu wel gezien.  ⚠️ Meld

 5. Peter je presenteerde als een Vader alleen niet te verstaan in al die jaren….maar bedankt voor al die jeuren….een” klank”minder maar succes binnen de commissie ‘events’:D:);)


  ⚠️ Meld

 6. Eerlijk gezegd mogen de luidruchtige Vaders en vooral de DJ’s verdwijnen
  uit een voetbalstadion.

  En als dan zo nodig toch perse een elftal moet worden voorgesteld, dan de Pé Muhren stijl svp .

  Stop de wildgroei aan DeciBells . Het publiek, kijk naar Engeland, maakt de sfeer, niet die verfoeilijke electronica.

  Bah!

  Ik heb gesproken.  ⚠️ Meld

 7. Mooi gesproken Wimpie! Het is een opluchting dat Vader eindelijk stopt zeg…pffff. Plaatsvervangende schaamte wanneer die het veld op kwam in zijn carnavalskostuum. Nu Plattel nog vervangen door iemand die niet elke keer dezelfde muziek “draait”.


  ⚠️ Meld

 8. Het spijt mij in het geheel niks dat deze zich ten onrechte échte Zwollenaar noemende schertsfiguur stopt met dat luidruchtige gebral bij PEC Zwolle tijdens de wedstrijden.
  Hij doet zich wel vaker anders voor dan dat hij in werkelijkheid is.

  @Wimpie en Fredje

 9. Inmiddels een paar wedstrijden verder en moet zeggen dat ik dat geschreeuw van Peter Vader geen moment heb gemist. Die nieuwe doet het perfect!!!!!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.