Nieuwe locatie defilé carnavalsoptocht

Zwolle – Zaterdag 1 maart zal de carnavalsoptocht weer door de Zwolse binnestad trekken, met zoals gewoonlijk vele wachtenden langs de route.

Om te voorkomen dat mensen uren van tevoren staan te wachten, biedt CV De Eileuvers het publiek via Twitter (twitter.com/eileuvers) en Facebook (facebook.com/eileuvers) de mogelijkheid op de hoogte te blijven van waar de voorste wagen van de optocht zich bevindt. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de Stadsprins het Defilé niet houden aan het Gasthuisplein, maar is de muziektent verplaatst naar het einde van de optocht aan de Luttekestraat, tegenover café De Kleine. Hier zullen diverse kapellen en muzikanten het publiek vermaken tot aan het moment dat de optocht hier aankomt.

De optocht bestaat dit jaar uit de volgende deelnemers, startende in genoemde volgorde: Hanewakkers, Europiek, CV de Eileuvers Prins Paulus I & Jeugdprinses Ilse, Autobedrijf Bert Wieten, Kiek’n Wat Ut Wört, CV de Pepperbussies, Groen Links Zwolle, CV de Wezenlozen, De Hunnen, Bert Steenbergen, CV de Deurzakkers, De Pipi’s, CV d’Oelewappers, CV d’Oelewappers, Oelewapper Expres, CV de Bestevaertjes, KBS de Vlieger 1, Arie v Zanten, Fietstaxi Zwolle, Van Limburgs Stirum, Sassendonkse wijkverpl.coop. ” Raer oor”, Zwolsche Badminton Club, de Steekies, CV de Pompestompers, Antilliaanse Tuti Fruti, Retro Bandenservice Zwolle, CV de Knienebelters, Klanten Kroegje, CV de Aanmakkers, De gekke Leuverlippes, Unnie, CV de Gleuvenskoevers, De Spotters, VVD zwolle, CV de Tonnezotters, CV Pirates of Sassendonk, ffbusjehuren.nl, het Groeppie, Ut Klikkien, De Vage kennissen van de B&W van Berkum, CV de Hazelnötten, Cafe Shooters, CV Net ehm anders, Lion King, de Accordeolia’s, de flodders van Prunapark 3-4, wij zijn met 10 man, de Molloten, Duo list en bedrog, CV de Antrekkers.

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.