Overvaller De Dolfijn en Het Patatje in beeld

Zwolle – De man die de afgelopen weken bij snackbar De Dolfijn en later bij Het Patatje een overval pleegde lijkt dezelfde persoon te zijn.

https://youtu.be/gAkc9R7CgXM 

Op dinsdagavond 18 februari rond 23.30 uur werd snackbar de Dolfijn overvallen door een onbekende man. De gemaskerde man had een vuurwapen en bedreigde hiermee een medewerker. De overvaller ging er uiteindelijk zonder buit vandoor. Op zaterdag 22 februari rond 21.30 uur vond wederom een overval plaats op een cafetaria. Ditmaal betrof het snackbar het Patatje aan de Bachlaan. Ook nu werd het personeel bedreigd door een gemaskerde man met een vuurwapen. De overvaller ging er na de overval met zijn buit op de fiets vandoor in de richting van de Twistvlietbrug. De bewakingsbeelden van deze overval worden in de uitzending van Onder de loep getoond. De eigenaar van Het Patatje heeft een beloning van 2.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Vraag mij wel eens af hoe snel komt de politie hier in actie in nederland.laatst met dat gevaarlijke stel zitten ze er ook 1,5 week opte jagen .En de duitse politie heeft ze in 1 dag te pakken.Het enigste waar ze hier goed in zijn is snelheidscontroles


  ⚠️ Meld

 2. Brainiac, ik weet niet of jij wel eens in een winkel hebt gewerkt maar het eerste wat je daar leert is dat je, in het geval van een overval, altijd moet meewerken en niet de held moet gaan uithangen. Dus als een overvaller om geld “vraagt” dan geef je dit mee. Je moet altijd eerst om je eigen veiligheid denken.
  Dat zal de medewerker op het filmpje dus ook gedacht hebben.


  ⚠️ Meld

 3. Braniac, ja allebei de medewerkers. Ook alle medewerkers van de dolfijn en Kolk, allemaal bekenden van deze boef. Jij denkt wel groot zeg…..>:(


  ⚠️ Meld

 4. Ach wat sneu, de politie doet haar uiterste best om een vuurwapengevaarlijk stel op te pakken en de “de politie is alleen maar goed in snelheidscontroles”-kaart moet weer gespeeld worden!
  Niet te snel rijden Pjotr, dan word je ook niet bekeurd. En anders gewoon als een man de bekeuring accepteren!

  On topic: Denk dat het hier inderdaad om dezelfde dader gaat en ik hoop dat ze hem snel kunnen pakken. Als dat met hulp van burgers gaat is dat natuurlijk ook prima!


  ⚠️ Meld

 5. …………….ach als ze dat stuk uitschot pakken loopt ie toch weer zo buiten. Dus waarom moeilijk doen. Het feit blijft dat de mensen en medewerkers die dit hebben meegemaakt met een trauma blijven zitten Meneer of Mevrouw de Rechter den k daar eens aan als jullie die lage straf eisen GVD !!!!!!
  Op water en brood voor een jaar en daarna het land uitschoppen dat volk.


  ⚠️ Meld

 6. Stel nu dat de overvaller een moeilijke jeugd heeft gehad of uit een schaamtecultuur komt. Dat is toch errug en zielig? En zijn stem is herkenbaar voor heel Nederland.

  Nooit kan hij meer voorleesboeken inspreken. Of de nieuwe Stadionspeaker worden voor PEC Zwolle.

  Dat is toch errug en vreselijk voor de dader? Zijn hele leven is getekend door deze beelden.

  Zoiets zal ongeveer de uitspraak gaan worden van een D66 rechter….


  ⚠️ Meld

 7. Voel nu al ernstige medeleiden voor deze arme jongeman BertK.
  Hij moet geholpen worden vindt ik !!!!
  ………….HET LAND UIT danwelteverstaan.  ⚠️ Meld

 8. Een rechter die een straf eist. Hmm, dat is voor mij nieuwe informatie. Kun je nog wat meer uitleg geven over hoe het justitieel systeem werkt, blijkbaar snap ik het niet zo goed. Ik dacht namelijk dat het de officier van justitie de straf eiste en dat de rechter op basis van geldende jurisprudentie en wetgeving de straf uitspreekt. Uiteraard na beide kanten gehoord te hebben en lettende op de bewijzen.

  En dat dus die rechter straft volgens de kaders die de overheid hem/haar op legt. Dus dat de strafmaat verhogen niet bij de rechter, maar bij de regering ligt.

  Maar ik zal het wel verkeerd hebben.


  ⚠️ Meld

 9. Laat die BertK. t bekijken,heeft de hele dag niets te doen.
  Die overvaller moet gewoon gepakt worden,opgesloten voor zeer lange tijd cq berecht worden.  ⚠️ Meld

 10. Als je met dat “ingrijpen” doelt op de admins die mijn links bruikbaar hebben gemaakt vind ik het wel meevallen. Dat was een terechte opmerking van BertK


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.