Ultimate Frisbee wedstrijd Zwolle

Zwolle – Veel mensen zegt de sport Ultimate Frisbee nog weinig. Toch wordt deze teamsport steeds bekender binnen Nederland en ook Zwolle heeft haar eigen team, genaamd de ‘Bluefingers’. Op zondag 9 maart spelen zij tijdens een competitiedag wedstrijden tegen teams uit heel Nederland.

 

frisbee.jpeg 

 

De wedstrijden vinden plaats in zaal 4 en 5 van de CALO, het sportcomplex van Windesheim. Iedereen is tussen 11:00 en 17:00 welkom om te komen kijken naar deze snelle sport. Daarnaast leggen de ‘Bluefingers’ u graag uit hoe het spel in elkaar steekt. Ultimate frisbee is een supersnelle dynamische teamsport. De teams zijn gemengd en er wordt gespeeld volgens fairplay. Ultimate frisbee kent dan ook geen scheidsrechter, wat uniek is in de sportwereld. Wedstrijden kenmerken zich door een goede sfeer, plezier en sportiviteit.

 

Een keer meetrainen 

 

Wilt u meer informatie of een keer meetrainen met de Bluefingers? Op dinsdagavond wordt er van half 8 tot half 10 getraind. Vanaf 11 maart zijn de Bluefingers weer te vinden op Sportpark De Marslanden op het trainingsveld naast de Rugby. Voor meer informatie kijkt u op: www.bluefingersultimate.nl of www.facebook.com/BluefingersUltimateFrisbee. U kunt ook mailen naar info@bluefingersultimate.nl 

 

Info wedstrijd zondag 9 maart. 

plaats Zaal 4 en 5 CALO 

Campus 2-6 

8017 CA, Zwolle 

 

e-mail info@bluefingersultimate.nl 

web www.bluefingersultimate.nl 

Facebook www.facebook.com/BluefingersUltimateFrisbee 

Twitter @BUFZwolle 

Artikel delen: