Meldt klachten bezorging De Peperbus

Zwolle – De gemeente publiceert wekelijks informatie in huis-aan-huiskrant De Peperbus. Het is van belang dat iedere inwoner van Zwolle kennis kan nemen van de besluiten die de gemeente neemt. 

Met uitgever Wegener van De Peperbus is afgesproken dat de krant iedere woensdag huis-aan-huis in de gehele gemeente wordt bezorgd. Let op: adressen met een nee/nee sticker op de brievenbus ontvangen de krant niet. De uitgever heeft op dit moment in Zwolle problemen met de bezorging van het huis-aan-huisblad de Peperbus. De gemeente is op de hoogte van deze bezorgproblemen. Het bezorgprobleem heeft de serieuze aandacht. De gemeente heeft hierover contact met Wegener; er zijn afspraken gemaakt. Een goede bezorging is voor de gemeente Zwolle van groot belang. De gemeente raadt iedereen die de Peperbus niet ontvangt aan dit te melden via www.deweekkrant.nl/verspreidklachten. Tip: De gemeentelijke nieuwspagina’s (de Wijzer) en de bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar via www.zwolle.nl/actueel.

De gemeente Zwolle gaat ervan uit dat de bezorgklachten op korte termijn door Wegener worden opgepakt en dat de Peperbus binnenkort weer huis-aan-huis op de mat valt.

Artikel delen:
Reacties 35
 1. Wij ontvangen de Peperbus altijd keurig op woensdag in het begin van de middag.

 2. Regelmatig in Dieze oost en AA landen pakketten met kranten in de struiken.De bezorgers onder andere aanpakken.Het is dat er geen foto mee gestuurd kan worden dan was het bewijs al geleverd.

 3. Dit stuk stond hier laatst ook al en dat hielp niet ook al neemt de gemeente het serieus zeggen ze. Ik stuur elke week een klacht zowel naar de gemeente als de krant en nog steeds geen krant.

 4. Ondanks een NEE/NEE-sticker blijf ik die troep nog steeds ontvangen. Jammer, want het meeste van het nieuws lees ik al dagen eerder hier of op Twitter. Vanavond maar ff dat formulier invullen.

 5. Sorry, voor alleen die mededelingen hoef ik de Nee/Nee-sticker niet van mijn deur af te hebben. Het is ongelooflijk hoeveel papier het bespaart, zo'n stickertje. Zoals laatst al voorgesteld: laat de gemeente (tegen een leuke vergoeding) zo'n rubriekje bij WLZ huren. Volgens mij mogen we tegenwoordig wel stellen dat WLZ een serieuzer en actueler medium is dan het gemiddelde huis-aan-huisblad.

 6. Ik ontvang de peperbus altijd in tweevoud of zelfs in drievoud, de ene gevuld met reclame de andere zonder….

 7. Een Peperbus zonder reclame?? Dan blijft er niet veel meer te lezen over 8)

 8. Voor de mensen die alles op www lezen (doe ik ook hoor): laten we niet vergeten dat een hoop bejaarden uitkijken naar hun wekelijkse krantje met lokaal nieuws… Niet iedereen zit op internet. 8)

 9. Wij ontvangen de Peperbus elke week dubbel van 2 verschillende bezorgers. Reeds een maand geleden doorgegeven.

 10. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van een onbenullig reclamekrantje. Niet meer van deze tijd, net als alle papieren kranten. Einde verhaal.

 11. Ja hier ook een tijd niet in de bus gehad en nu sinds een keer of vier wel weer

 12. deze week niet gehad
  vorige week wel (sins weken) inc. foldertje bezorgers gezocht ๐Ÿ˜€

 13. In de Stettinstraat in Hanzeland wordt de Peperbus al een half jaar niet meer bezorgd op de even nummers. De bezorger zegt dat ze alleen de oneven nummers mag doen………….

  Wie of wat ook gemeld wordt> GEEN REACTIES – HOE TREURIG!

  Wat kunnen we nog meer doen?

 14. Al weken de peperbus niet ontvangen meerdere klachten ingediend maar het help niet waarom dan weer een klacht indienen

 15. wij krijgen in de bollebieste ook geen peperbus meer heb via Facebook wel klacht gemeld en moet zeggen binnen paar uur was er iemand die snel die peperbus in de bus gooiden is een keer goed gegaan en je raad het al na die tijd nooit weer

 16. Bij het meldformulier moet je verplicht een naam van een krant invullen.
  Logisch.
  Maar…. de Peperbus staat er niet bij….. ๐Ÿ˜‰

 17. Wat een waardeloos krantje die peperbus, snap niet dat daar nog geadverteerd in wordt. Gooi dat ding direct bij het oud papier als ik gemeentelijke publicaties heb gezien. Gemeente zou naar mijn idee ergens anders moeten publiceren, gewoon online zetten.

 18. Ik heb geen klachten over de bezorging. Met een nee-nee-sticker is het ook wel lekker duidelijk voor de bezorger. ๐Ÿ™‚

 19. we hadden n vraagje, bestaat de peperbus nog wel,we krijgen hem al n hele tijd niet meer. zou graag de peperbus weer krijgen.

 20. Met โคฝMeldtโค is niets mis. Het kopje boven het artikel is geschreven in de aanvoegende wijs. Dit is een werkwoordsvorm die onder meer een wens, toegeving, aanwijzing of aansporing uitdrukt. Het bestaat staat uit de persoonsvorm die behoort bij derde persoon enkelvoud.

 21. @criticus.

  Jij wint, wist ik niet.

  P.S. Maar dat kan kloppen, volgens Wikipedia ๐Ÿ™‚ Het gebruik van de aanvoegende wijs geeft in het hedendaags Nederlands dikwijls aan een tekst een formeel, ouderwets of zelfs verheven karakter[6] en wordt daarom ook wel afgeraden.[9]

 22. Het is weer Knudde met de bezorging van de Peperbus.
  Vanaf even voor Kerst 2015 is het een poos goed gegaan. (Na een half jaar niks).
  Echter: vanaf half januari tot nu mochten wij de weekkrant niet meer ontvangen.

 23. ik heb de krant nu vandaag wel ๐Ÿ˜€

  aantal keer niet gehad

  maar het is ook niet de moeite meer om te klagen
  wat een dun flut -reclame- blaadje ๐Ÿ™

 24. Ik woon in de Assendorperstraat, de nieuwe huizen, op de plek van het ziekenhuis. Helaas ontvang ik hier geen Peperbus. Ik heb er melding van gedaan maar geen reactie ontvangen.

 25. ondanks herhaalde meldingen nog steeds geen peperbus ontvangen.
  het gaat niet om weken maar om maanden.
  wat is hiervan de reden?

Reacties zijn gesloten.