Bands strijden om winst Stairway To Hedon

Zwolle – Op donderdag 6 maart vindt de grote finale van dé bandwedstrijd van Overijssel plaats: Stairway to Hedon. Tijdens de voorrondes hebben jonge beginnende bands hun talent laten zien. In de finale zullen Money & The Man, Wilson, Prestcold Molly, The Interns en Primary Square Company gaan strijden om de winst met uiteindelijk de kans om als voorprogramma te openen voor een bekende artiest in de grote zaal van Hedon. De jury zal bestaan uit professionals uit de branche.

Wilson is een vijfkoppige alternatieve rockband die met sferische songs, een karakteristiek stemgeluid en een leidende bas een excentriek eigen geluid weet neer te zetten. Begin 2013 werd de singleDumb uitgebracht en de band stond al in het voorprogramma van The Handsome Poets. Als Wilson optreed weten ze het publiek te raken door hun opzwepende, pakkende en eigentijdse muziek. Money & The Man is een garage-blues duo uit Zwolle die een wall of sound laten horen waar menig band jaloers op zou zijn. De band is opgericht in 2013 en is beïnvloedt door blues, indie en rock ‘n’ roll. Deze mannen staan garant voor een luide en intense show.

Prestcold Molly is een alternative rockkwartet geïnspireerd door de grunge periode uit de jaren ’90. De mannen houden ervan om muziek te spelen zoals het hoort: meer dan drums, bas en gitaar heb je niet nodig. Prestcold Molly is beïnvloedt door bands als Smashing Pumpkins, Dinosaur Jr, Black Rebel Motorcycle Club en Nirvana.

The Interns is een energieke rockband uit Enschede. Met een ongeremde intense show vol bravoure weten deze door Biffy Clyro en Young Guns geïnspireerde jongens de vloer met ieder publiek aan te vegen. 

Primary Square Company weet met eigen soul en funky werk aangevuld met enkele covers het publiek te vermaken. Elk optreden van deze band is weer een feestje.

STAIRWAY TO HEDON
Line-up: MONEY & THE MAN / WILSON / PRESTCOLD MOLLY / THE INTERNS / PRIMARY SQUARE COMPANY

 

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 6 maart
Open                          : 19:00 uur 
Aanvang                     : 19:30 uur

Entree                         : Gratis 

Artikel delen:

Reageer