Uitbreiding Rondje Zwolle nu vindbaar

Zwolle – Rondje Zwolle is een populaire fiets- en wandelroute. En terecht, want het biedt dicht bij de stad geweldige recreatiemogelijkheden in het prachtige buitengebied. Rondje Zwolle is recent nog mooier geworden met de uitbreiding van het nieuwe fietspad Hoog Zuthemerpad bij Bikkenrade in Zwolle-Zuid, dat op 19 februari jl. officieel in gebruik werd genomen.

rondje_zwolle.jpeg 

GroenLinks feliciteert de gemeente Zwolle hiermee. De groene partij zegt dat ze het belang van recreëren in een rustige ook zien, een groene omgeving, en dicht bij de stad. Of het nu in een ontspannen tempo gebeurt of meer sportief, in de frisse lucht fietsen, wandelen en hardlopen maakt mensen fit, gezond en ontspannen, zegt GL. GroenLinks vindt één ding wel jammer: "Je moet heel goed bekend zijn in die buurt om het pad te vinden. De bekende bordjes van Rondje Zwolle verwijzen er nog niet naar". GroenLinks helpt de recreanten en de gemeente Zwolle een handje, en plaatste in afwachting op de gemeentelijke bordjes zondag alvast eigen wegwijzers.

wegwijzer_1.jpeg 

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Lekker verwarring schoppen met reclame/”wegwijzers” in het mooie rondje Zwolle…..

    Prima initiatief om de route wellicht eens te herzien op plekken waar er mooie nieuwe paden zijn aangelegd, maar laat alsjeblieft die verkiezingsretoriek achterwege en gebruik de bestaande bordjes. Nu is het niks meer dan reclame.

    ps) je zou maar op Groenlinks willen stemmen… kuch!

Reageer