Informatienummer explosie Vismarkt

Zwolle – Maandagmorgen heeft omstreeks 6.00 uur brand gewoed in een shoarmazaak aan de Oude Vismarkt in de binnenstad van Zwolle. Onderzoek heeft uitgewezen dat bij de brand geen asbest is vrijgekomen. De naastgelegen panden hebben rook- en waterschade opgelopen.

03-03-2014_explosieoudevismarkt.jpg

De hulpdiensten hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Zo lang dit onderzoek loopt, blijft de Oude Vismarkt ter plaatse afgesloten. Bewoners, eigenaren en medewerkers van bedrijven binnen de afzetting mogen het gebied en hun pand niet betreden. Bij de brand hebben zich geen persoonlijke ongevallen voor gedaan. De tien bewoners van de bovenliggende woningen hebben zich tijdig in veiligheid kunnen brengen. De gemeente zorgt dat deze bewoners tijdelijk worden opvangen. De gemeente Zwolle heeft inmiddels een publieksnummer ingesteld, waar omwonenden en de betrokken bedrijven meer informatie kunnen krjigen. Het telefoonnummer is (038) 498 33 66.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Het speciale informatienummer dat de gemeente heeft ingesteld, is inmiddels uit de lucht. Betrokkenen kunnen dinsdag vanaf 08.00 uur met hun vragen over de brand op de Oude Vismarkt terecht op het algemene nummer van de gemeente Zwolle: 14038 (vijf cijfers, lokaal tarief plus evt. kosten voor mobiele verbinding).

  2. Onvoorstelbaar wat een knal moet dit zijn geweest…ben er afgelopen nacht wel 3x langs geweest,word een beetje ‘schrikkie’ van de gedachte dat er niets gebeurt is en dat er geen gewonden cq doden zijn gevallen….>:(>:(>:(

Reageer