B&W actief op Groene Schoolplein de Schatkamer

Zwolle – Op woensdag 5 maart komen B&W een handje helpen op het schoolplein van OBS de Schatkamer bij de laatste werkzaamheden aan de nieuwe waterspeelplaats van de school. B&W gaan samen met leerlingen en een aantal schoolplein-ouders hekken terugplaatsen en een heg planten. Dat betekent vieze handen, spierpijn en een mooi schoolplein!

B&W: “Als college gaan we regelmatig op werkbezoek in de stad, maar ons bezoek aan OBS de Schatkamer is toch wel een hele bijzondere. Dit is namelijk écht een werkbezoek: we zullen de handen uit de mouwen moeten steken. Geweldig natuurlijk, om ook op die manier bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Zwolle. Wat natuurlijk ook bijzonder is, is hoe de afspraak om mee te helpen tot stand is gekomen. Op de Beursvloer, een evenement waarbij vraag en aanbod in de stad wordt gekoppeld, heeft de school ons ‘gestrikt’ voor deze klus. Mooi dat we die belofte nu mogen nakomen.”

Na het harde werken zal het Groene Schoolplein van OBS de Schatkamer officieel geopend worden. 

OBS De Schatkamer heeft daarmee een schoolplein dat helemaal past bij een basisschool voor Natuurlijk Leren.

 

De aanleg van het Groene Schoolplein is mede tot stand gekomen dankzij adviezen van Landschap Overijssel. Zij zullen 5 maart ook zorgen voor gereedschap en ander materiaal.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. 😀 Hoera het college gaat aan het werk, ze gaan de handen uit de mouwen steken en realiseren zich op voorhand al dat ze vuile handen gaan krijgen. Erg bijzonder en fijn dat het college er nu al trots op is. Geacht College, uw onderdanen doen dagelijks niets anders.

Reageer