Het weer: mogelijk mistbanken in de ochtend

Zwolle – Dinsdagochtend begint met temperaturen rond het vriespunt, later komt al snel de zon erbij en plaatselijk kan er een mistbank voorkomen. Verder blijft het droog in onze regio. Er staat nauwelijks wind uit zuidelijke richting en het kwik komt uit rond 12 graden.

03-03-2014_weerfoto_zwolle_van_boven.jpg
Zwolle van boven

Woensdagochtend is er opnieuw kans op mist welke al snel oplost en er ruimte onstaat voor de zon. Ook vandaag blijft het droog in onze regio, in de middag zijn er wat stapelwolken afgewisseld door zon. De wind is zwak van kracht en komt uit westelijke richting, het wordt 12 graden. Donderdag kan de temperatuur in de vroege ochtend nog rond het vriespunt uitkomen. Wolken en zon wisselen elkaar af en bij een zwakke wind wordt het een graad of 11.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Links van het midden is een rood zadeldak dat boven alles uitsteekt en hoorde bij de oude bioscoop De Kroon. Nou weet ik dat de zaal plus een geinig klein balcon aan de kant van de Diezerstraat, een prachtige ruimte vormde met beschilderde wanden en een enigszins oplopende zaal richting Gasthuisplein. Vraag is: waarvoor diende het hoge gedeelte ?

    Is dit een toneeltoren ? En ooit gebruikt ?
    Bioscoop De Kroon was altijd, zover ik weet, puur een filmtheater
    met een perfecte zaal.

Reageer