Bespreek de inrichting van je leefomgeving

Zwolle – Inwoners van de gemeente Zwolle kunnen woensdag 12 maart meedoen aan de workshop Mental Map. U kunt op deze bijeenkomst uw mening over de gebiedsontwikkeling in Zwolle delen.

De workshop van maximaal twee uur biedt inwoners de gelegenheid om de persoonlijke visie over (de inrichting van) de eigen leefomgeving in kaart te brengen en aan de gemeente kenbaar te maken. Ze worden van 15.30 tot 17.30 uur gehouden in Windesheim Zwolle. De bijeenkomst zijn onderdeel van een onderzoek dat het lectoraat Area Development van Windesheim uitvoert naar de manier waarop inwoners hun eigen leefomgeving beleven. Het onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van de gemeente Zwolle.

Deelnemers gaan tijdens de workshop aan de slag met een ontwerpopdracht, en brengen in een mentale kaart hun eigen leefomgeving in beeld. Het gaat hierbij specifiek om de positionering van de eigen leefomgeving ten opzichte van de regio. 

De kaart geeft de beleving van de leefomgeving weer, gebaseerd op persoonlijke ervaringen van het gebied (bijvoorbeeld veelgebruikte routes).

Deelname aan de workshop is gratis. Belangstellenden kunnen zich tot en met 7 maart 2014 aanmelden via areadevelopment@windesheim.nl (ook voor meer informatie), met vermelding van naam en woonplaats. Deelnemers ontvangen het definitieve programma voorafgaand aan de workshop.

Artikel delen:

Reageer