Sassendonk wordt weer Zwolle

Zwolle – Carnaval 2014 is bijna voorbij. Het opzetten van het (jeugd-) Nest, de start van het carnavalsfeest in Zwolle. De intocht van de stadsprins, de Brugstunt, de sleuteloverdracht, de carnavalsoptocht, het zondagmiddagspektakel en het prachtige Carnavalsconcert en nog veel meer. HIER kunt het allemaal nog weer eens terugkijken.

Dinsdagavond 23.11 uur werd onder het oog van de die-hard carnavalsvierders door de Raad van Elf op de Grote Markt het Eileuversnest naar beneden gehaald en werd afsluitend het ‘Ik ben een Zwollenaar’ gezongen. Even later vindt met wethouder René de Heer de sleuteloverdracht plaats, en 23.59 uur wordt van Stadsprins Paulus de steek afgenomen. Sassendonk is dan weer Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Volgens mij is de sleuteloverdracht niet in het stadhuis. Zie de foto op Twitter zojuist gepost door @PrinsPaulus1

  ========

  Het zou in het stadhuis zijn volgens de gemeente Zwolle, maar kennelijk is er voor een andere locatie gekozen.


  Maak melding

 2. De sleuteloverdracht (op zaterdag) is altijd op het stadhuis. De sleutelteruggave (op dinsdag) is dat nooit. Deze vond vanavond plaats in Timeless/Bloopers.


  Maak melding

 3. Dat heb ik ook weer overleefd met minimale last. Bedankt carnavalvierders. En nu netjes allemaal gaan vasten he, dat hoort er ook bij!


  Maak melding

 4. @Evert Ik gun veel meer dan dat ik misgun, maak je niet druk. Leven en laten leven betekend ook dat ik mijn mening mag geven, vind je niet 🙂


  Maak melding

Reageer