Lente TUIN en Woon Beurs

Zwolle – De winter heeft veelal aangevoeld als lente dit jaar, maar het eerste échte voorjaarsgevoel kan komend weekend  worden beleefd tijdens de Lente TUIN en Woon Beurs in de IJsselhallen Zwolle. Van 7 tot en met 9 maart vindt men hier de nieuwste lentetrends voor de tuin en voor in huis, uiteraard in combinatie met een gevarieerd activiteitenprogramma.

 

Tientallen bedrijven presenteren hun voorjaarsassortiment deze drie dagen.Bezoekers vinden hier niet alleen alles op het gebied van tuinen, zoals hoveniers,  tuinarchitecten, bloembollen, tuingereedschap, fonteinen, speeltoestellen, barbecues en tuinverlichting, maar ook alles voor in huis. Zo staat er stands vol meubilair, antiek, brocante, woonstyling, keukens en kunst.

 

Vol programma

Verder is er een programma vol workshops, lezingen en demonstraties waaronder een workshop duurzaam tuinieren door Garden Design Natuurlijk en interieuradvies door Bon Couleur. Verder worden lezingen gegeven over harmonie tussen tuin en interieur, lente en water in de tuinen, paradijselijke tuinen, onderhoudsvriendelijke en levende tuinen en over hoe de Afrikaanse lelie zich ook in Nederland thuis voelt.

 

Meer informatie en tickets

De Lente TUIN en Woon Beurs Zwolle 2014 is vrijdag 7 maart te bezoeken van 11.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 8 en zondag 9 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie op www.lentetuinenwoonbeurs.nl. Bezoekers die online een ticket reserveren, maken kans op een nieuwe fiets!

Artikel delen:

Reageer