Wilma Wuite schrijft thriller ‘Geschopt’

Zwolle – Op 24 februari verscheen de thriller ‘Geschopt’ van de Zwolse Wilma Wuite bij Brave New Books. Het boek vertelt het verhaal over een jonge Amerikaanse indiaan en speelt zich af aan het eind van de jaren 70.

geschopt.jpeg 

Wilma Wuite bracht op 16 maart 2013 haar debuut ‘Geschopt’ als gratis eBook uit. In minder dan een jaar tijd is dit eBook meer dan 42.000 keer vanaf haar website wilmawuite.nl gedownload. 
"Ik vond het een spannend verhaal. Het hield me vast van begin tot eind. Ik raad iedereen aan om het te lezen en kan niet wachten tot het volgende boek"
Dit is slechts een van de recensies die de lezers van het boek gaven.De donaties die ze kreeg hebben Wilma in staat gesteld het boek alsnog uit te geven. Het gratis eBook verdwijnt, in de plaats komt een vernieuwd en met meerdere hoofdstukken uitgebreid boek dat lekker in de hand te lezen is. Degene die liever vanaf een eReader of ander apparaat leest, kan dit vernieuwde boek ook kopen als eBook.

Beide uitgaven zijn te bestellen via Bol.com en boekhandel Waanders te Zwolle.

Wilma Wuite is 53 jaar oud en woont sinds een aantal jaren in Zwolle. Ze heeft haar hele leven geschreven, maar echt serieus werden haar ambities toen ze in Zierikzee woonde en daar deelnam aan de schrijfgroep Zuidwesterstorm, waar ze onder andere samenwerkte met jeugdboekenschrijfster Saskia Maaskant, auteur van de Verteller van Beorga en Kieuw.

Artikel delen:

Reageer