Limp Bizkit in juli naar Hedon

Zwolle – Woensdag 2 juli komt Limp Bizkit in originele bezetting naar Zwols poppodium Hedon. De rockformatie geldt als een van de stijliconen van eind jaren negentig en begin deze eeuw. Met superhits als Rollin, My Generation, My Way enNookie wist de band van Fred Durst meer dan 50 miljoen albums te verkopen. Voorverkoop voor het concert in Hedon start zaterdag 8 maart om 10:00 uur via Ticketmaster.nl

 

lb1_photo_january_201311.jpg 

 

In 1999 brak Limp Bizkit internationaal door dankzij het tweede album Significant Other; het album dat onder andere de megahit Nookie voortbracht. Dankzij de mix van snoeiharde riffs met de raps van frontman Fred Durst wist de band zowel in de rock- als in de hiphophitlijsten hoge ogen te gooien. De ambivalente optredens met de opzwepende lyrics van Durst en de bijzondere verschijning van Wes Borland, inclusief de herkenbare face- en bodypaint, werd bekroond met diverse awards waaronder enkele grammy’s.

Na drie albums verliet in 2001 de excentrieke gitarist Wes Borland de Amerikaanse nu metal/rapcoreband. Voor het optreden in Nederland is de gitarist aanwezig en daarmee staat de complete originele bezetting op het podium in Zwolle.

LIMP BIZKIT

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Woensdag 2 juli
Open                          : 19:30 uur 
Aanvang                     : 20:45 uur
Entree                         : € 36,00 (vvk) – € 40,00 (deur)

Kaarten zijn verkrijgbaar via ticketmaster.nl, bij de Plato in Zwolle en mits voorradig aan de deur van Hedon op de avond van het concert.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Wacht nog steeds op die spannende namen bij Hedon en juist niet dit straks komen Greenday,Offspring en dergelijke bands ook langs :'(

    Voorzetje Magic Pie 😮

Reageer