MudrunFun Foam Fest binnenstad Zwolle

Zwolle – Op zondag 13 april vindt de 2e editie MudrunFun door de binnenstad van Zwolle plaats. De 2e editie zal bestaan uit nieuwe obstakels en ook zal het aan schuim en modder deze editie niet ontbreken. Klim over klimmuren, klauter onder de kerkbrug en trotseer allerlei modderobstakels. “Alle leeftijden en doelgroepen kunnen de run trotseren. Het geeft je de mogelijkheid om met je vrienden, familie, collega’s en sportvrienden een leuke middag te beleven”, vertelt de organisatie van het evenement. “Plezier en prestatie gaan hand in hand en je kunt zowel individueel als in groepsverband deelnemen.”

 

Bij de MudrunFun Foam fest door de binnenstad loop je niet alleen maar met zo’n 1500 tot  2000 lopers die zich mede een weg banen door de obstakels in de binnenstad met kilometers van 1, 2.5, 4  en 8 km. Maar ook zal het rondom de route gezelligheid aanwezig zijn. Dat kan ook niet anders zegt de organisatie als we langs verschillende kroegen komen die vol enthousiasme zijn. Als afsluiter van de run volgt tussen 3 en 6 uur gezellig muziek op het Rodetorenplein verzorgd door Las Rosas.

Naast je eigen prestaties is het ook mogelijk om tijdens het evenement geld in te zamelen voor een goed doel. De Mudrun Fun geeft 1,50 euro korting bij aankoop van een ‘promo ticket’, waarmee je kunt sparen voor het gekozen goede doel. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe groter het bedrag. De kosten voor de inschrijving lopen uiteen van 4 euro, tot 18 euro voor de 8 kilometer. “We hebben een deelnemerslimiet van 2.000, dus wees er snel bij”, geeft de organisatie nog mee. Voor meer informatie zie www.mudrunfun.nl

Artikel delen:

Reageer