Inloopbijeenkomst voor verkoop vrijsectorkavels

Zwolle – Op zoek naar een ruimere woning die voldoet aan uw specifieke woonwensen? Bouw dan nu uw eigen droomhuis op een van de 12 vrijesectorkavels die de gemeente Zwolle vanaf zaterdag  8 maart 2014 aanbiedt in ‘De Plantage’ in Breecamp-Oost (Stadshagen). Belangstellenden kunnen kiezen voor het bouwen van een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning.

140120_impressie_plantage_haag_mensen.jpg 

Er is op deze locatie veel ruimte om samen met een architect een persoonlijk ontwerp te maken. De gemeente hanteert hier weinig richtlijnen en voorschriften. De kavels variëren van grootte tussen 351 tot 524 m2 en zijn scherp geprijsd met prijzen vanaf € 116.795,- tot € 180.701,- (incl. BTW). Doordat de bouwprijzen in de huidige markt relatief laag zijn, is het nu mogelijk om een twee-onder-een-kapwoning te bouwen rond € 300.000 en een vrijstaande woning rond € 400.000. De Plantage ligt in Breecamp-Oost, de jongste buurt van Stadshagen. Het wordt de ruimst opgezette buurt. Veel groen, riante tuinen en de toepassing van overwegend warme kleuren en materialen met een natuurlijke uitstraling gaan het karakter bepalen van deze buurt.

De woningen in de Plantage hebben een individuele uitstraling en de overgang tussen privé en openbaar is zorgvuldig vormgegeven. Wat wonen in Breecamp-Oost ook bijzonder comfortabel maakt, is de nabijheid van veel voorzieningen zoals zwembad Bubbels, de brede school Het Festival en de sportvelden van CSV ‘28. Het winkelcentrum ligt op circa vijf minuten fietsen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de brochure op zwolle.nl/kavels en kom om op zaterdag 8 maart tussen 10.00 en 12.30 uurnaar de inloopbijeenkomst in het Informatiecentrum Stadshagen (Belvederelaan 1, bij het winkelcentrum) om te  informeren naar de mogelijkheden. Een aantal fietstaxi’s staan er klaar om geïnteresseerden naar de kavels te vervoeren om deze te bezichtigen.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer