Beleef revalideren bij Open dag De Vogellanden

Zwolle – Het centrum voor revalidatie van De Vogellanden opent haar deuren tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn. Op 15 maart tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen bezoekers ervaren hoe het is om te revalideren.

Er is van alles te beleven op het gebied van revalidatietherapie, onder andere: Fietsen met een handbike, een wedstrijd rolstoelbasketbal spelen, lopen met een dummyprothese, communiceren met een spraakcomputer en handig brood smeren. Revalidatie vindt niet alleen plaats in het revalidatiecentrum. Revalidanten doorlopen vaak een traject waar meerdere zorgaanbieders bij betrokken zijn. InteraktContour is één van de ketenpartners van De Vogellanden.

InteraktContour biedt begeleiding, behandeling en 24-uurs zorg  aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Tijdens de open dag laat InteraktContour zien hoe mensen na hun revalidatieperiode in De Vogellanden zo zelfstandig mogelijk kunnen leven met behulp van E-Health en ondersteuning vanuit hun omgeving. Het bezoekadres van De Vogellanden is Hyacinthstraat 66a, 8013 XZ in Zwolle. Aan de achterkant van het revalidatiecentrum is voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de Open Dag van Zorg en Welzijn en De Vogellanden kunt u terecht bij Agnes van der Westen, PR & Communicatiefunctionaris via telefoonnummer 038-498-11 11 of per mail via pr@vogellanden.nl. Meer informatie over het programma en het revalidatiecentrum vindt u op www.vogellanden.nl.

Artikel delen:

Reageer