Zwolse voetbaldagen bij vv SVI

Zwolle – De v.v. SVI start dit jaar met de Zwolse Voetbaldagen, drie dagen voetbalplezier in de zomervakantie.
De Zwolse Voetbaldagen komen in de plaats van de KNVB-Voetbaldagen, die SVI en de KNVB al vele jaren organiseerden. De KNVB District Oost heeft besloten de organisatie van deze voetbaldagen aan de verenigingen over te dragen. SVI gaat graag verder met deze dagen vol plezier en voetbal.

De Zwolse Voetbaldagen is een driedaags evenement voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën F, E en D (pupillen). Jongens en meisjes van alle verenigingen zijn van harte welkom. Onder leiding van gediplomeerde trainers krijg je drie dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten zoals techniekvormen, partijvormen en circuittrainingen. Alle oefenvormen zijn gericht op plezier en ontwikkeling. Je wordt dus echt een betere voetballer! De Zwolse Voetbaldagen vinden plaats van maandag 11 augustus t/m woensdag 13 augustus op Sportpark ‘de Siggels’ (SVI) in Zwolle Zuid.

De kosten voor deze drie dagen zijn € 89,50 en daarvoor krijg je naast training, begeleiding en lunch  een fraai tenue en natuurlijk een bal. 

Opgeven kan door middel van een mail naar voetbaldagen@vvsvi.nl. Vermeld daarin je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, vereniging en team.  Je ontvangt dan een bevestiging van inschrijving en informatie over deelname en betaling.

Wees er op tijd bij, want er is een maximaal aantal deelnemers wat we kunnen plaatsen.

Meer info via: www.vvsvi.nl of volg ons via twitter @Zwolse_Voetbal

Artikel delen:

Reageer