Workshop familieopstellingen in Zwolle

Zwolle – Mensen met terugkerende problemen, zoals onzekerheid, relatieproblemen of somberheid, kunnen zaterdag 15 maart 2014 baat hebben bij een familieopstelling. Zwollenaar Ben van het Laar geeft die dag in Zwolle een workshop familieopstellingen. De familieleden van de deelnemers worden er niet bij betrokken.

 

“Of we het nu leuk vinden of niet, we zijn sterk verbonden met onze familie(geschiedenis). Ons huidige doen en laten, onze gevoelens en onze wensen vinden hun oorsprong in het leven van onze ouders en (over)grootouders”, zegt Ben van het Laar. “Onze familie is de bron van ons leven en daarmee vaak ook de bron van ongeluksgevoelens, eenzaamheid, gezondheidsproblemen, boosheid, conflicten et cetera.” Wie lekkerder in zijn vel wil zitten en zijn keuzes wil maken zonder zich – onbewust – te laten leiden door de familiegeschiedenis, kan een familieopstelling doen. “Een familieopstelling laat zien hoe wij verstrikt zijn met onze familie(geschiedenis). En laat ook zien hoe wij op een gezondere en gelukkigere manier met onze familie en de bijbehorende geschiedenis kunnen leven. Daardoor raken we meer in vrede en balans met ons verleden, heden en toekomst.”

De workshop familieopstellingen wordt gehouden op zaterdag 15 maart van 9.30 tot 16.30 uur aan de Bloemendalstraat 11 in Zwolle. Deze workshop is zowel voor mensen die een familieopstelling willen doen, als voor geïnteresseerden die meer over deze methode willen weten. Aanmelden (uiterlijk vrijdag 14 maart) of meer info: www.vanhetlaar.nl of 038 4603751.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Geeft u nog een keer een workshop familie opstelling ik zit in de knoop en hoop dat dit een goede therapie voor me zou kunnen xijn

Reageer