Hedon Presents indie-formatie Aspen Gems

Zwolle – Hedon Presents keert ook in het nieuwe pand van het Zwolse poppodium terug. Het concept dat veelbelovende namen toont voor de prijs van nul brengt woensdag 19 maart een thuiswedstrijd voor de indierockers van Aspen Gems. Support zal er zijn van Jordy Koning and Friends en The Hanging DJ’s zorgen voor een muzikale omlijsting van de avond.   

aspengems.jpg 

Regelmatig wordt de muziek van Aspen Gems vergeleken met grootheden als The Cure en Editors. In september 2013 brachten de mannen de gloednieuwe single Voices uit, gemixt door Michel Cornelisse (Kyteman, Dazzled Kid). De band uit Zwolle stond al in het voorprogramma voor Londense bands The Crookes en Ideals, speelde in de finale van popprijs De Doorbraak en gaf een groots optreden op het Bevrijdingsfestival van Overijssel.

 

Jordy Koning and Friends

Jordy Koning is een singer-songwriter uit Zwolle en hij zal tijdens deze avond worden ondersteunt door de band Beyond Our Blue Sky en Zoë Smit. Jordy speelt eigen nummers en noemt John Mayer als grote inspiratiebron. Deze jonge, getalenteerde gitarist speelt nummers die zich niet binden aan één genre. Hij speelt van alles wat, van rock- tot folkmuziek.

The Hanging DJ’s (Erik en Roel) zorgen tijdens deze avond voor dansbare tunes uit het verleden en heden en schuwen ook de verzoekjes niet. 

HEDON PRESENTS: ASPEN GEMS
Support: JORDY KONING AND FRIENDS / THE HANGING DJ’S

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Woensdag 19 maart
Open                          : 21:00 uur 
Aanvang                     : 21:30 uur
Entree                         : Gratis

Artikel delen:

Reageer