Color Reporters presenteert debuut in Hedon

Zwolle – Donderdag 13 maart komt Color Reporters, de nieuwe band van Bertolf, naar Hedon voor de release van haar debuutalbum. De eerste signalen zijn veelbelovend; platenlabel [PIAS] neemt ze onder hun hoede en de mannen doen support voor de uitverkochte tour van Racoon. Onlangs ging de eerste single Crack The Code in premiere bij Giel op 3FM. Voor de albumpresentatie zijn nog kaarten beschikbaar.

 

color_reporters_press_shot.jpg

 

Color Reporters ontstond tijdens een aantal gezamenlijke schrijfsessies voor het derde soloalbum van Bertolf. De twee liedjes die hij en de gitarist/zanger in zijn band Bas Wilberink daarvoor schreven, bleken niet geheel in de lijn van de plaat te liggen. Echter was wél de kiem gelegd voor Color Reporters. Bertolf Lentink, bekend van hitsingles als Another Day en Mary, verlangde weer naar ‘het bandjesgevoel’. Door samen met Wilberink te schrijven was er vocaal melodisch gezien meer mogelijk dan wanneer Lentink solo schreef. Eerste single Crack The Code verscheen in februari.

COLOR REPORTERS

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 13 maart
Open                          : 20:30 uur
Aanvang                     : 21:00 uur
Entree                         : € 8,50

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het concert.

Artikel delen:

Reageer