GGD IJsselland geeft advies in bibliotheek

Zwolle – Dit jaar is het thema van de Boekenweek: Reizen. De bibliotheek Zwolle organiseert deze week (8-16 maart) verschillende activiteiten. Eén van die activiteiten is een inloopspreekuur van team Reizigerszorg van GGD IJsselland. Zaterdagmiddag 15 maart in het Biebcafé van de Bibliotheek Centrum.

 

Reizen staat voor genieten! Genieten van de vrije tijd, de omgeving, de cultuur en het eten. Of het nu gaat om een vakantiereis of een zakelijke reis, zorgen maken is wel het laatste dat u wilt. Goed voorbereid op vakantie gaan is dan belangrijk. GGD IJsselland weet waar u op moet letten als u naar verre landen of wat dichterbij op reis gaat.

Inloopspreekuur in de bieb

Tijdens het eenmalige inloopspreekuur in de bibliotheek kunt u vragen stellen aan medewerkers van team Reizigerszorg van GGD IJsselland. Vragen over gezondheid, veiligheid en hygiëne op reis. En vragen over benodigde vaccinatie en medicatie. U krijgt een advies op papier mee en kunt eventueel een afspraak maken voor het vaccinatiespreekuur bij de GGD in Zwolle.

 

Waar: Biebcafé Bibliotheek Centrum

Wanneer: Zaterdag 15 maart 2014

Tijd: 12.00 – 16.00 uur

Entree: gratis

Artikel delen:

Reageer