Week van Zorg en Welzijn bij Frion

Zwolle – Honderden zorginstellingen zetten tussen 10 en 15 maart hun deuren open voor publiek. Ook bij Frion kunnen bezoekers hun kennis van de zorg vergroten. Frion sluit aan bij de Nationale Week van Zorg en Welzijn, al jarenlang in de derde week van maart. (Be)leef mee met mensen in de zorg!

 

Kom langs bij een van de locaties op De Werkelaar, De Pol of de IJsselbolder. Ervaar en beleef hoe mooi en waardevol het werk is van mensen die zich met hart en ziel inzetten. Kijk voor meer informatie op www.weekvanzorgenwelzijn.nl.

Deuren open

De volgende locaties zijn te bezoeken:

 

  • IJsselbolder, Commissarislaan 35: paramedische team. Ervaar door verschillende bewegingsactiviteiten wat deze specialisten betekenen voor mensen met een beperking. Neem een kijkje bij de fysiotherapie, logopedie en de psychomotorische therapie van Frion. De deuren staan open op dinsdag 11 maart, woensdag 12 maart en vrijdag 14 maart van 12.00 – 13.00 uur. 
  • Wijkcentrum de Pol. Midden in Zwolle-Zuid staat wijkcentrum de Pol. Medewerkers van Frion ondersteunen vanuit dit wijkcentrum mensen met een beperking in Zwolle-Zuid. Frion werkt hierbij intensief samen met organisaties zoals de RIBW en verbindt verschillende activiteiten met elkaar. Zodat het voor mensen met een beperking makkelijker wordt om mee te doen. De deuren staan open op zaterdag 15 maart van 10.00 tot 14.00 uur.
  • De Werkelaar in Zwolle. De Werkelaar, gevestigd aan de Curieweg 16, is een samenwerkingsverband tussen Frion, RIBW en de Wezo. Het is een uniek project op het gebied van arbeid en dagbesteding. Door de samenwerking is meer variatie in werkaanbod mogelijk zoals fietsen repareren, grafisch vormgeven, monteren en verpakken. De deuren staan open op dinsdag 11 maart van 10.00 tot 15.00 uur.
Artikel delen:

Reageer