Marslandenpad toevoeging voor Rondje Zwolle

Zwolle – Vrijdagmiddag is het nieuwe fietspad (van de Marsweg tot iets ten noordoosten van de Herfterwetering met een fietsbrug over het Almelose Kanaal) geopend. Aan het fietspad wordt de naam Marslandenpad toegekend.

marslandenpad.jpeg 

Foto via Twitter: @renedeheer

Het aantrekkelijke en afwisselende buitengebied van Zwolle biedt veel recreatieve mogelijkheden. Met het nieuwe Marslandenpad zijn deze mogelijkheden versterkt en uitgebreid. Het pad werd vrijdagmiddag officieel geopend door Jan Mulder (regiodirecteur ProRail), Wilfred van der Neut (Asset manager Propertize) en wethouder René de Heer. Het nieuwe fietspad verbindt de fietsroute Rondje Zwolle met het centrum van de stad.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Weggegooid geld!
    Een paar honderd meter doorfietsen en linksaf en da kom je er ook.
    Ontwerp van een niet fietser vanachter een bureau.
    Hoezo besparen op gemeenschapsgeld?

  2. Wij zijn nu vanaf de Hortensiatunnel al bij de Heinoseweg met het kortste fietspad vanaf Zwolle Zuid naar Hessenpoort (mits er een fietssnelweg van wordt gemaakt, maar de duurdere onderdelen liggen er al). Nu nog even over de Vecht en de tussenliggende stukken langs het spoor naar Meppel aan leggen en er kunnen meer elektrische fietsscooters van Zuid naar Noord zonder te veel last van fijnstof van het autoverkeer. Jammer dat het Selhorstpad een beetje uit de route ligt en veel bochten kent.

  3. Nu al de blunder van het jaar!! Vanmiddag daar gefietst, waardeloos! Je fietst het hele stuk langs het spoor, en duur hekwerk is er langs gezet!? 100 meter verderop kan je door de Marslanden richting de Heinoseweg fietsen en eindig je 10 meter (!!!) van dit nieuwe pad op het viaduct. En dat het Rondje Zwolle met het centrum verbind is echt kul, hoe verzin je het? Dit is echt geld over de balk gooien.

Reageer