HelpTeamWork zoekt 3e project

Zwolle – De Zwolse Stichting HelpTeamWork zet zich momenteel in voor 2 projecten waar kinderen centraal staan en waarbij de opbrengsten voor de volle 100% naar de projecten gaan. Het eerste project speelt zich af in Chili waar een Nederlands gezin zich inzet voor straatkinderen die dreigen af te glijden in de wereld van drank en drugs. Het tweede project draait in Kenia, waar 10 (wees)kinderen liefdevol worden opgevangen, naar school gaan en alle zorg krijgen die ze verdienen.

 

Met hart en ziel staat HelpTeamWork achter de filosofie dat wanneer krachten gebundeld worden je sámen zoveel meer kunt doen voor anderen. Door een heldere organisatiestructuur, goede taakverdeling en duidelijke doelen hoopt HelpTeamWork over een aantal jaren uitgegroeid te zijn naar 7 projecten. 7 Projecten die elkaar kunnen enthousiasmeren en stimuleren, 7 projecten die onderling ervaringen uit kunnen wisselen, 7 projecten die geen jaarverslag en jaarrekeningen hoeven samen te stellen, 7 projecten die…enz.. En tezamen hebben we zo veel slagkracht meer dan alleen. Daarmee zouden zoveel mensen geholpen zijn en dat zou fantastisch zijn!

Kent u een mooi kleinschalig project dat mee wil bouwen aan extra slagkracht, dat op zoek is naar minder bestuurlijke ‘rompslomp’ en minder kwijt wil zijn aan kosten? Neem dan contact op met HelpTeamWork via: info@helpteamwork.nl

U kunt meer informatie vinden over Stichting HelpTeamWork op website: www.helpteamwork.nl.

Artikel delen:

Reageer