Aanhoudingen na vechtpartij

Zwolle – De politie heeft zaterdag 8 maart drie verdachten (twee 24-jarige Zwollenaren en een 52-jarige Zwollenaar) aangehouden voor betrokkenheid bij een vechtpartij op de Steenstraat.

Omstreeks 18.45 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de Steenstraat. Bij de vechtpartij waren meerdere personen betrokken. Een 24-jarige Zwollenaar werd door iemand aangesproken over zijn fietsgedrag. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee, wat uitmondde in een gevecht. Een 24-jarige Zwollenaar bemoeide zich er ook mee. Een 52-jarige Zwollenaar probeerde de ruzie te sussen, maar kreeg ook klappen. Er vielen diverse, rake klappen over en weer. De 52-jarige Zwollenaar werd met een ambulance voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. De twee 24-jarigen zijn door de politie aangehouden. De 52-jarige man is na zijn ziekenhuisbezoek ook aangehouden.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Een 52-jarige Zwollenaar probeerde de ruzie te sussen, maar kreeg ook klappen. Er vielen diverse, rake klappen over en weer. De 52-jarige Zwollenaar werd met een ambulance voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. De twee 24-jarigen zijn door de politie aangehouden. De 52-jarige man is na zijn ziekenhuisbezoek ook aangehouden.

  Iemand probeer de vechtpartij te sussen en wordt later ook aangehouden. Vaag!

 2. Je mag in de Steenstraat gewoon fietsen, iets wat heel veel mensen niet weten. Wandelende mensen kijken dan ook vaak geërgerd als ik daar fiets. Terwijl er duidelijk staat aan gegeven dat je er gewoon mag fietsen!! Mensen waar zijn jullie ogen??? Zo dat moest ik even kwijt.

 3. Nou petje flatje met je goede ogen, kijk even naar het stukje steenstraat tussen de nieuwstraat en de melkmarkt. Dat is een voetgangers gebied.
  Sterkte met je volgende comment.

 4. @Kokzwolle123.

  Ja, het is inderdaad voetgangersgebied. Maar…….er staat een onderbord dat fietsen is toegestaan. Petjeflatje en anderen mogen er dus gewoon fietsen.

 5. @Kokzwolle123.

  Bussie heeft gelijk, ook daar mag gewoon gefietst worden, wel houd ik er rekening dat het een voetgangersgebied is en dat mensen zoals jij dus, niet beseffen dat er gefietst mag worden. Dus van 2 kanten een beetje rekening houden met elkaar en opgelost.!

 6. Bericht door Kokzwolle123, op 9 maart 2014 14:50
  Nou petje flatje met je goede ogen, kijk even naar het stukje steenstraat tussen de nieuwstraat en de melkmarkt. Dat is een voetgangers gebied.
  Sterkte met je volgende comment.

  :):):) Nooit meer iets van gehoord 😉

 7. Je mag in de Steenstraat gewoon fietsen, iets wat heel veel mensen niet weten. Wandelende mensen kijken dan ook vaak geërgerd als ik daar fiets. Terwijl er duidelijk staat aan gegeven dat je er gewoon mag fietsen!! Mensen waar zijn jullie ogen??? Zo dat moest ik even kwijt.

  fout!
  bij het verlaten van de Steenstraat staat aangegeven dat er weer gefietst mag worden, er staan ook niet voor niets paaltjes! Er mag in de steenstraat NIET gefietst worden. Heb ook al eens iemand een schouderduw gegeven die op me af kwam fietsen en niet van wijken wist. sukkel

 8. Stoer hoor gfgdf, een tegemoetkomende fietser een schouderduw geven. Wat als die fietser nu was gevallen en gewond was geraakt. Ik vind dit soort acties ronduit a-sociaal. Praat gewoon met elkaar in plaats van iemand fysiek te bejegenen.

 9. @gfgdf

  Wat “stoer” inderdaad! Het zou stoerder en intelligenter zijn als je eens leerde lezen. Er staat letterlijk op het onderbord van het voetgangers gebied, “Fietsers toegestaan. Snorfietsers niet.” Check anders google maps via streetview maar eens even voor de zekerheid!

 10. Alsof de bezorgers van het Vlaamse Friethuis en het Vietname Eethuis, gevestigd in de Steenstraat even voor dat stukje van de brommer afstappen. Denk het niet….

  Je mag daar idd fietsen. Brommen en snorren niet.

Reageer