Zwolle geniet van het lenteweer

Zwolle – Het was deze zondag prima weer om naar buiten te gaan, en dat werd dan ook massaal gedaan.

koorddansen_1.jpeg

Met een temperatuur van 19.5 graden was het in Zwolle goed toeven op de fietspaden, voor de wandelaar, op de terrassen (die overvol waren) en in de parken. In het Ter Pelkwijkpark werden demonstraties koorddansen gehouden. Bij de populaire IJssalon Salute aan de Diezerstraat vormde zich een lange rij voor de winkel. De wachttijd was op het meest drukke moment 20 minuten.

ijsje.jpeg 

Artikel delen:
Reacties 29
 1. En salute durf 1,40 euro voor een bolletje te vragen. Niet normaal meer. Inkoop 25 cent, inclusief 7 cent voor het hoorntje. Willen de heren even snel binnenlopen ofzo? Dit is niet leuk meer om met de kinderen een ijsje te halen. Ga wel naar talamini. Daar is het nog een euro per bolletje

 2. maar het ijs bij salute is vele malen lekkerder dan bij talamini, maar inderdaad ?? 1,40 voor een bolletje is behoorlijk aan de prijs

 3. Hoor mensen soms praten over ijs zoals anderen praten over wijn of kaviaar. Bijzonder grappig, ijskenners…

  Zo lang men twintig minuten in de rij staat voor deze prijs, geef ik Salute groot gelijk 8) 😀

 4. Wat zijn jullie toch aan het zeuren. Het was geweldig weer vandaag en al zouden die mensen 3 uur in de rij staan so what? hun keuze.

 5. Eigen ijs? Gewoon met poeders die ze inkopen en net zoals als andere ijszaken volautmatisch gedraaid met grote machines. Dacht je echt dat ze met de handen staan te karnen? Die paar stroopwafels, kersen etc. die ze er door doen is voor de sier. De rest zijn gewoon smaakstoffen. Wil je echt ijs zonder dag dan maak je het zelf. Mensen willen gewoon bedonderd worden.

 6. Nou Plop zuurpruimen zijn toch diegenen die zuurpruimen over de mensen die hun eigen mening zeggen, dat wekt ook zuur gedrag op.;D

 7. Schiet me toch ineens iets te binnen over een pot en een ketel..

  Dit zijn de dagen waarop het geld verdiend moet worden. Logisch dat ze aan de prijs zijn. Anders houdt je het niet vol op die plek.

 8. Vroeger moet maar eens een kijkje gaan nemen bij Talamini (Loods in Twello bij Deventer) in de vriezer die vol staat met allerlei zakken met fruit bedoeld voor de ijsbereiding. Beetje jammer dat je zo zuur loopt te doen en ook nog eens niet weet waar je over praat!!

 9. Ik zou gewoon voor dringen en dan kijken hoe vrolijk de mensen zijn met dit mooie weer.
  Ik blijf liever thuis ergens aan likken dan in zo’n lange rij te moeten staan

 10. Je bent niet verplicht om een ijsje te kopen! Als je het te duur vind, dan houd je het geld toch in de zak. Beetje gezeur! Salute heeft goede zaken gedaan. Dat vinden ze vast niet erg! Zij moeten ook rondkomen.

 11. Ik snap wel wat Adriaan bedoeld. En hij heeft ene punt.
  Even de politiek zeikcorrect modus aan:

  “Ja maar, dat geldt niet voor alle Zwollenaren. Stel nu dat één Zwollenaar het prima vindt..”. Onzin etc en nog meer van dit zulks!

Reageer