Club Global Dutchnight in Hedon

Zwolle – Hedon presenteert op vrijdag 14 maart in samenwerking met Blue Friday de gloednieuwe clubnight: Club Global Dutch. Een avond met de beste DJ’s van eigen bodem die wereldwijd op de grootste podia en in de mooiste clubs draaien en die ondersteund worden door de groten der aarden. Tijdens de eerste editie zullen Jacob van Hage en 2 Faced Funks achter de tafels staan in Hedon.

2facedfunks.jpg 

Jacob van Hage is een van de meest dynamische DJ’s van dit moment en tijdens zijn sets gaat altijd het dak eraf. Jacob trad al op in Eden op Ibiza, meerdere keren op Tomorrowland, Santos in New York, Castle of Love Festival, Illusion Musicfast, Summerjam en honderden gigs in de grootste clubs over de hele wereld. 2 Faced Funks staan met hun enthousiasme en excentrieke verschijning op menig netvlies gebrand. Twee felroze gezichten die je nooit meer zult vergeten. 2 Faced Funks reizen de hele wereld over als DJ/Producer duo waar ze naast de grootste clubhits ook hun eigen nummers draaien. Het duo krijgt daarbij regelmatig support van de grotere DJ’s van het moment zoals: Hardwell, Steve Aoki, Ummet Ozcan, Ferry Corstan en Laidback Luke. 

CLUB GLOBAL DUTCH

Line-up: JACOB VAN HAGE / 2 FACED FUNKS

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Vrijdag 14 maart
Open                          : 22:00 uur 
Aanvang                     : 22:00 uur
Entree                         : € 20,00 (€15,00 early bird) 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het event.

Artikel delen:

Reageer