Miss Montreal met Heavy Heart tour naar Hedon

Zwolle – Meer dan een gitaar en haar krachtige, unieke stem heeft Sanne Hans eigenlijk niet nodig. Al vanaf eerste single Just A Flirt is ze geliefd bij onder andere 3FM en ook het vierde albumIrrational krijgt de nodige aandacht. Na het succesvolle duet met Nielson galmen ook singles Heavy Heart en Say Heaven Say Hell volop over de ether. Zaterdag 15 maart komt Miss Montreal in het kader van de ‘Heavy Heart’-tour naar Zwols poppodium Hedon.

missmontreal.jpg 

Het nieuwe album van Miss Montreal genaamdIrrational is sinds eind februari overal verkrijgbaar. Voor inspiratie voor het schrijven van de songs vertrok frontvrouw Sanne Hans, naar Los Angeles om daar te schrijven met songwriter Nate Campany (oa. Backstreet Boys, Ilse deLange) met wie ze ook voor haar voorgaande album I Am Huntersamenwerkte. Het album nam ze op in Hilversum, in de studio van The Rocketeers. En naast acht nieuwe Miss Montreal tracks staat er ook een duet op het album dat Sanne samen met haar moeder Dorothee opnam.

Me & Mr. Jansen 

Me & Mr. Jansen schrijven singer-songwriter/popliedjes met hier en daar wat rock en americana invloeden. De Engelstalige songs gaan over hun eigen visie op dingen als (verloren) liefde, geluk en teleurstelling en zijn live verpakt in een luchtige en dynamische presentatie. Me & Mr. Jansen (Micha de Jonge en Wouter Jansen) zijn naar eigen zeggen ‘brutaal en gevoelig’ en maken dit waar door zowel tekstueel als muzikaal dicht bij hun publiek te komen. Op het podium kun je een vermakelijk en intiem optreden verwachten, ondersteund door sessiemuzikanten; bassist, gitarist en drummer.

MISS MONTREAL 
Support: ME & MR. JANSEN

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 15 maart
Open                          : 19:30 uur 
Aanvang                     : 20:30 uur
Entree                         : € 20,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het concert.

Artikel delen:

Reageer