Blizzurd terug naar poppodiom Hedon

Zwolle – Op zaterdag 15 maart keert het gerenommeerde concept Blizzurd terug naar poppodium Hedon. De nieuwe editie brengt de meest heavy Bass en Trap naar Zwolle met een internationale line-up met Tomsize, Siméon, Guerilla Speakers, Boeboe en Nicanora. De avond wordt gehost door Rico (ftg) en visuals zijn er van James Lost.

Tomsize is dé rijzende Trap-ster aan het Franse firmament met groeiende support over de hele wereld, waaronder Diplo. Zeker geen onbekende naam in het circuit. De piepjonge Parijzenaar neemt voor zijn eerste show buiten Frankrijk zijn broer Siméon mee om hem een gedeelte van zijn set bij te staan. Deze mannen gaan de wereld veroveren en beginnen in Hedon.  De bazen van Guerilla Speakers staan garant voor een hele dikke set. De mannen gooien met feesten dat het een lieve lust is en altijd gaat het dak eraf. Tijdens Blizzurd staan ze voor het eerst in Hedon. Boeboe stond al vaker in Hedon als resident van Blizzurd. Stap voor stap weet deze man wereldwijd meer zieltjes voor zich te winnen met zijn unieke sound van spacey Trap en dikke Bass.  Uiteraard is vaste Blizzurd host Rico weer van de partij en zullen de fraaie visuals verzorgd worden door James Lost. BLIZZURD
Line up: TOMSIZE (fra) / SIMÉON (fra) / GUERILLA SPEAKERZ / BOEBOE / RICO (ftg) / JAMES LOST / NICANORA

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 15 maart
Open / Aanvang           : 23:30 uur
Entree                         : € 9,00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het event.

Artikel delen:

Reageer