Zwolse zaken in Onder de Loep

Zwolle – De onderstaande zaken worden donderdag 13 maart behandeld in Onder de Loep op RTV Oost. De eerste uitzending begint om 17.09 uur en zal worden herhaald om 18.09 en 19.09 uur. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht’ of ‘Vermist’ op  www.youtube.com/onderdeloep. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Explosie lunchroom Oude Vismarkt. Op maandagmorgen 3 maart rond 05.45 uur vindt een explosie plaats in een lunchroom aan de Oude Vismarkt. Als gevolg van de explosie brandt het pand volledig uit. Ook omliggende winkels en bovenliggende woningen raken beschadigd. Naar aanleiding van de explosie en de brand is een groot onderzoek gestart. In de uitzending diverse vragen en de laatste stand van zaken omtrent het onderzoek.

 

Zware mishandeling man op Luttekestraat
In de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 oktober werd een 38-jarige Zwollenaar zwaar mishandeld op de Luttekestraat. Al eerder werd in Onder de Loep aandacht aan deze zaak besteed. In deze uitzending worden nieuwe bewakingsbeelden van de verdachte getoond.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer