Sfeeractie tijdens IJsselderby

Zwolle – Komende zondag staat de IJsselderby op het programma, om 14.30 uur wordt er afgetrapt door PEC Zwolle en Go Ahead Eagles. Om het belang van deze wedstrijd te tonen en extra sfeer te creëren heeft de Supportersclub een sfeeractie op touw gezet.

Voor een goede uitvoering van deze actie, heeft PEC Zwolle de hulp van iedereen nodig! De exacte invulling van de sfeeractie blijft uiteraard een verrassing tot het moment vlak voor de aftrap. Wel kan alvast gemeld worden, dat voornamelijk de supporters op de Fred Patrick en Marten Eibrink tribune actief bij de opkomst worden betrokken. Belangrijk is dat de gebruikte materialen na de opkomst niet op het speelveld worden gegooid.

Kaartverkoop 
Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor de wedstrijd van zondag. Wil je bij de sfeeractie en IJsselderby aanwezig zijn, wacht dan niet langer en schaf vandaag nog een kaart aan! Hier lees je hoe aan een entreebewijs te komen.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. 90 minuten lang stadion laten kolken, sturen ze terug naar gayventer met helemaal niets. Zwoluuhhhh!!

  Tot zondag boys, kunnen weer eens lekker vroeg beginnen met de potten

 2. Men is al weer erg positief ingesteld met de stand zoals ze hier vermelden .Hopelijk krijgen ze gelijk .Maar na de vorige wedstrijd tegen heerenveen heb ik erg de twijfels.Bij de deventer club zie ik veel meer agressievere inzet op het veld en daarom zie ik PEC het niet makkelijk krijgen .Hoop dat ze hun draai bij PEC zondag terug hebben en de drie punten in Zwolle houden heel veel succes

 3. Laten we hopen dat het een goede sfeer blijft. En niet dat sneue gedoe waar FredP hier al mee begint. Namecalling, hoe kinderachtig.

 4. Zaterdag even de boys aanmoedigen tijdens de laatste training voor deze topper tegen die sukkeltjes uit koekdorp! Matchday feestje bouwen in het stadion.

 5. Goed initiatief toch, laten we er met z’n allen achter gaan staan en er een geweldige sfeer van maken. Toch wel een van de belangrijkste wedstrijden in het jaar denk ik voor veel Zwolle supporters. Benieuwd en tot zondag! Voorspel ook een 3-1 overwinning.

 6. 90 minuten lang achter onze mooie club staan, dan moet het goed komen! Eagles zijn over het algemeen tijdens uitwedstrijden op kunstgras niet in goeie doen. Hopen op 110% inzet van onze jongens in blauw en wit!

 7. Ik verwacht zowel van supporters als spelers de volle 100% inzet! We moeten er de hele wedstrijd achter staan, niet alleen als we hebben gescoort. Als dit allemaal aanwezig is verwacht ik een lekkere hakpartij met een 5-1 overwinning.

 8. Training 14 maart ter voorbereiding van een belangrijke wedstrijd.

  Lachman, Mokotjo en Klich in een oranje hesje. Oranje won van groen met oa van der Werf en Karagounis. In de periode dat ik aandachtig toeschouwer was
  minstens 2x een doelpunt, Mamuhdov en Fernandez. Sainsbury en Labylle liepen een rondje en gingen daarna weer zitten. Jans gaf met z’n typische hoge (schreeuw) stem aanwijzen in het Nederlands maar ook het Engels wordt niet geschuwd .
  Randgebeuren: Bennie Hendriks langs de lijn , voor wat het waard is ;D

Reageer