Opa Zwolle voert campagne met Wezo-buddy’s

Zwolle – OPA Zwolle heeft woensdag in samenwerking met een tweetal Wezo-buddy´s campagne gevoerd in Zwolle. OPA sluit hiermee aan op de campagne ‘Kies voor mij!’ van de Wezo om aandacht vragen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

12-03-2014_opa_aanwezig_in_holtenbroek_01.jpg 

 

OPA is er samen met Wezo van overtuigd dat de komende gemeenteraadsverkiezingen nog nooit zo belangrijk zijn geweest voor mensen met een beperking als nu.  Daarom heeft OPA contact gezocht en hulp gevraagd met hand- en spandiensten tijdens het flyeren. En natuurlijk ook om te laten zien dat Wezo-medewerkers tot heel veel in staat zijn en altijd bereid zijn om een stapje extra te zetten. OPA zijn visie is dat Wezo medewerkers meer in hun mars hebben dan de meeste mensen denken, het is goed om te zien met hoeveel enthousiasme Wezo-medewerkers naar hun werk gaan. Woensdag hebben Herman en Rene met plezier en zorgvuldigheid de werkzaamheden van OPA uit handen genomen, wat zeer gewaardeerd werd.

 

12-03-2014_opa_aanwezig_in_holtenbroek_02.jpg 

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Is het niet dat al die partijen die sticker negeren. Politiekflyer zijn bij gemeentelijke post. Dus daar geldt de sticker niet voor!!!

 2. Wat moet je toch met deze partij er bij .Zie er persoon bij die al eerder in de gemeentepolitiek heeft gezeten voor een andere partij.De aandacht is alleen maar op hun zelf gericht om te scoren maar ze dragen niks uit .Het grootste woord van hun ging over de sloop van de melkmarkt panden .Nou de burgers hebben wel meer wat belangrijker is en vooral de ouderen in Zwolle.Nee dat wordt niks met OPA

 3. Pjotr wat een beschamende reactie van jou. Als je het ergens niet mee eens bent dan steek jezelf de handen uit de mouwen en dat doen deze mensen dat proberen ze althans. Pluim.

 4. De stemgerechtigden moeten zelf kunnen kiezen op welke partij ze willen stemmen. Dat Wezo buddy??s inzet om politieke partijen te helpen met hand- en spandiensten tijdens het flyeren is bedenkelijk. Je kan niet op de Wezo stemmen, ze mogen in principe ook geen advies geven op welke partij je volgens hen zou moeten stemmen.

 5. Oh, wat lief groepje mannen die elkaar zo aankijken en elkaar’s handjes zo vasthouden,,,,,;) is er sprake van ene nieuwe beweging in ZWolle??? 😉

 6. Je mag altijd vrijwilligers vragen. OPA heeft een aantal zaken nog niet op kunnen bouwen. En waarom mag ik wel vrijwilliger zijn als ik ergens anders werk bij de gemeente/overheid of het bedrijfsleven.

 7. Goed initiatief.
  Komst van nieuwe partijen is goed voor Zwolle, nieuwe ideeën en nieuwe inbreng kunnen het politieke klimaat verrijken.

 8. Schattig? Gehandicapten gebruiken om zieltjes te winnen. Ik zie liever een duidelijke rij standpunten waar OPA voor staat.
  De groep ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ is een heel andere dan diegenen bij de Wezo werken.

 9. Het zou de politiek eerder sieren iets te doen voor de slechte arbeidsomstandigheden van deze mensen, in plaats van ‘gebruik’ te maken van deze ‘diensten’. Dat Wezo-medewerkers ‘meer in hun mars’ hebben is een one-liner die te pas en te onpas gebruikt wordt, het is maar net of ze ‘gebruikt’ kunnen worden voor het nut van degene die het nodig vindt om aan de weg te timmeren.

 10. Bericht door suze, op 13 maart 2014 8:47
  Joopdesloper dat is niet waar!

  Want? Het is of dat, of ze zijn stekeblind. In mijn gebouw zijn er veel bewoners met dergelijke stickers en iedereen heeft die meuk ontvangen. En dat verhaaltje van ‘gemeentepost’ gaat ook niet op, want het is geen post maar een ongeadresseerde flyer.

 11. De groep ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ is een heel andere dan diegenen bij de Wezo werken.

  Robert, lees jij je eens even in over de participatiewet die 1/1/15 van kracht word. Dan zie je dat de sw verdwijnt en iedereen passend werk moet verrichten in het bedrijfsleven. Momenteel werken in het pand van Wezo aan de lingenstraat al veel meer doelgroepen dat de sw alleen. Dat wij medewerkers hiervoor inzetten is om aandacht voor onze doelgroep te vragen omdat die het volgend jaar erg zwaar krijgen. Mocht je langs willen komen; welkom. Wellicht dat je dan wat respectvoller over onze (in dit geval: mijn) medewerkers praat.

  De stemgerechtigden moeten zelf kunnen kiezen op welke partij ze willen stemmen. Dat Wezo buddy??s inzet om politieke partijen te helpen met hand- en spandiensten tijdens het flyeren is bedenkelijk. Je kan niet op de Wezo stemmen, ze mogen in principe ook geen advies geven op welke partij je volgens hen zou moeten stemmen.

  Wezo heeft een eigen campagne; ‘kies voor mij’!
  http://www.wezo.nl/start-campagne-kies-voor-mij

  Dan wordt duidelijk waarom wij afhankelijk worden/zijn van de politiek en dus van de mensen in de regio.

 12. @suze Helemaal niet, dan doet men door ze aandoenlijk te noemen en ze tot een soort mascottes te degraderen. Dat u dat denkt zegt veel over u.

  @Christiaanzwll Zie hierboven.

Reageer