Griezelige middag in Doepark Nooterhof

Zwolle – Op zondag 23 maart organiseert Vertelcollectief ‘Pluimage’ samen met Doepark Nooterhof en Landstede een griezelige middag vol spannende verhalen voor jong en oud. Als je durft, kom dan van 14:00 – 17:00 uur in de Nooterhof luisteren en huiveren naar verschillende verhalen, waarin monsters en draken de hoofdrol spelen. Toegang is gratis.

Vertelcollectief ‘Pluimage’ organiseert deze griezelige middag in het kader van World Storytelling Day. ‘Wereldverteldag’ valt dit jaar op donderdag 20 maart. Rond die datum geven verhalenvertellers uit de hele wereld acte de présence. Het thema voor wereldverteldag 2014 is Monsters en Draken. Honderden Nederlandse vertellers zullen overal in het land hun spannendste en griezeligste verhalen ten gehore brengen. Samen met Doepark Nooterhof en Landstede laat ook Vertelcollectief ‘Pluimage’ het publiek huiveren door de eeuwenoude kunst van het vertellen.

Op verschillende plaatsen in het park zullen de vertellers gedurende de middag hun verhalen vertellen. De verhalen zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. U maakt de middag extra spannend als u en/of uw kinderen griezelig verkleed komen. Mocht het slecht weer zijn, dan wordt het programma binnen voortgezet. Vertelcollectief ‘Pluimage’ is in 2012 opgericht. Pluimage bestaat uit vijf enthousiaste vertellers die op verschillende momenten door het jaar heen optreden. Cat, Frédérique, Janneke, Susan en Wil vertellen soms samen een verhaal, maar zij laten u ook graag los van elkaar kennismaken met de kracht van verhalen. Rond wereldverteldag worden in het hele land extra evenementen georganiseerd met verhalenvertellers. Vele daarvan zullen in het teken staan van het mondiale thema. Monsters, draken en ander gruwelijk tuig komen tot leven via de stem van vertellers! Voor wie het lef heeft om te komen, is de toegang in de Nooterhof gratis! Op de website www.wereldverteldag.nl staat vanaf februari 2014 in de agenda waar en wanneer activiteiten zullen plaatsvinden.
Artikel delen:

Reageer