Cibap decoreert zorgboerderij Lenteheuvel

Zwolle – Studenten van de opleiding Decorateur en Restaurateur van het Cibap in Zwolle maken mooie decoraties op de muren van zorgboerderij Lenteheuvel in Zwartsluis. De zorgboerderij biedt aan mensen met een beperking een veilige woon- leer- en werkplek. In de grote schuur wordt op dit moment gebouwd aan zes appartementen zodat er vanaf de zomer naast dagbesteding nog meer plek komt voor begeleid wonen.cibap-zorgboerderij-lenteheuvel-03_k.jpg 

De derdejaars studenten bedachten de ontwerpen samen met eigenaar Tiem van Dijk en zorgcoördinator Allard Teekens. Alle decoraties hebben te maken met de natuur. De kleuren zijn hier geheel op aangepast. De firma Olijslager levert de verf en biedt technische ondersteuning. Op basis van het type ondergrond en het vochtgehalte wordt bepaald welke producten de studenten gebruiken.

cibap-zorgboerderij-lenteheuvel-groep_k.jpg 

Cibap vakschool voor verbeelding biedt opleidingen op het gebied van ontwerp en vakmanschap, ontwerp en ruimte en ontwerp en media. Meer informatie op www.cibap.nl. Op www.lenteheuvel.nl staan de activiteiten van zorgboerderij Lenteheuvel.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer