CSV’28 heeft de staf seizoen 2014-2015 rond

Zwolle – Het bestuur van CSV’28 is verheugd te kunnen melden dat de staf voor het eerste elftal voor het nieuwe seizoen 2014-2015 rond is. De technische commissie van CSV’28 heeft naast het vastleggen van de huidige hoofdtrainer Martin Reijnders voor twee jaar, ook de overige stafleden rond de eerste selectie kunnen vastleggen. Naast Martin Reijnders blijven ook Erwin van Meekeren (keeperstrainer), Fokke Doorn (verzorger) en John Balster (leider).
 
Om de brug te slaan tussen de eigen jeugd en de eerste selectie heeft CSV’28 ook oud-profvoetballer Ignacio Tuhuteru voor het nieuwe seizoen aangetrokken als trainer van A1. Tuhuteru verzorgt nu al de training en coaching bij B1 en werkt nauw samen met Reijnders om een goede basis te leggen voor een vereniging waarbij de eigen jeugd de belangrijkste spelers levert voor het eerste elftal. CSV’28 is in relatief korte tijd enorm gegroeid en dat roept de vraag op waar we nu staan als club. En belangrijker: Waar willen we over vijf jaar staan? 

Om deze vragen te beantwoorden wordt momenteel door een grote groep betrokkenen (bestuur, ouders, trainers, leiders en andere vrijwilligers) nagedacht over de toekomst van de club. Een proces dat moet leiden tot een goede uitgangspositie voor een gezonde toekomst met ambities, waarin niet alleen de leden maar ook de Stadshagenaars zich thuis voelen bij CSV’28. De uitwerking van de plannen zal in het voorjaar bekend worden gemaakt.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Leuk dat ze staf rond hebben maar voor wat , alle talenten worden weggekaapt , iedereen die een keutel dwars zit gaan weg of worden weggepest door de miskleunen in leiding vd vereniging welke plotsklaps overspannen zijn.

    CSV moet zich eens flink tenrade gaan waar het heen moet in de toekomst want zo blijft er weinig over.

Reageer