Merlin Uiterwijk schoonheidsspecialiste v/h jaar

Zwolle – Op 10 maart jl. vond voor de 5e keer de uitreiking plaats van de Beauty Award. De Zwolse All-round Schoonheidsspecialiste Merlin Uiterwijk van SkinBalanz uit Zwolle heeft tijdens deze feestelijke dinershow de Beauty Award 2014 in de wacht gesleept. Daarbij is zij benoemd tot schoonheidsspecialist van het jaar, regio Noord.

prijs.jpg

Onder grote belangstelling van ruim 600 genodigden werden tijdens een feestelijke avond in Studio 21 in Hilversum de Beauty Awards uitreikt. De felbegeerde Beauty Award wordt gezien als dé Oscar-uitreiking binnen de professionele beautybranche, waarbij schoonheidssalons en schoonheidsspecialisten tijdens een traject van een half jaar worden beoordeeld op diverse punten. Hierbij werd gelet op kwaliteit, hygiëne, vakkundigheid en marketing en waren het bezoek van een mystery guest en een interview met de vijfkoppige jury belangrijke onderdelen.

Tijdens de Beauty Award uitreiking werd het jury rapport van Merlin Uiterwijk voorgelezen: ‘Vakvrouw op alle fronten met een professionele en prettige uitstraling. Ze is zeer duidelijk in advisering en uitleg over behandelingen en werkt gestructureerd met oog voor commerciële kansen’. Ruim 3 jaar runt ze nu met haar team vanuit Zorg Punt Zuid (Zwolle-zuid) haar eigen praktijk voor huidverbetering, pedicure en visagie. Als huidcoach is zij gespecialiseerd in onder andere het toepassen van de huidverbeterende bindweefselmassage technieken en de rimpelreductietherapie. Deze maand viert Merlin tevens haar 10-jarig jubileum als schoonheidsspecialiste, waarmee het winnen van deze geweldige prijs dan ook als een enorme bekroning op haar werk voelt.
Artikel delen:
Reacties 3

Reageer