Man aangehouden voor hennepteelt

Zwolle – Op vrijdagmiddag 14 maart hield de politie een 47-jarige man uit Zwolle aan voor het vervaardigen van softdrugs.

Agenten roken tijdens hun surveillance een sterke wietlucht bij een woning aan de Vornkenstraat. Nader onderzoek wees uit dat in de woning hennep werd geteeld en dat er op dat moment werd geoogst. De man was de enige aanwezige in de woning. Hij is voor ander onderzoek ingesloten en kan proces-verbaal tegemoet zien. De aangetroffen hennep zal worden vernietigd.

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Ze moeten in de Dieze maar eens huis aan huis controle’s gaan doen.We moeten toch af van deze rotzooi.Gedogen is geen optie.

  2. schuldig maar geen straf, aldus de recente uitspraak zaak sky high.
    het is toch van de zotte als deze kleintjes wel gestrafd worden

  3. Ik heb geen hekel aan Dieze beslist miet.Ik woon er zelfs.Wat het mij aangaat dat fel tegen drugsgebruik ben in welke vorm dan ook.Als je de laatste weken de kranten enz leest dan is het wel erg vaak in Dieze.

  4. @Sandokan, misschien goed om je eerst eens in te lezen. Wanneer iemand op het nieuws zegt dat het “slecht voor je is” moet je dat soort dingen niet zomaar overnemen. Ik geef toe dat alle chemische drugs slecht voor je is. Maar wiet? hennep? of wat dacht je van truffels of paddo’s. Natuurlijke wiet is hier met een reden… een reden die nog niet veel mensen begrijpen of willen begrijpen. Ik kan met veel voorbeelden komen nu, maar het beste werkt een voorbeeld uit de praktijk: zoek op facebook naar “Offer Hope for Landon”. Een jongetje van een paar jaar oud, kanker! Nadat zijn ouders een tip kregen over wiet is hij na 6 maanden gebruik van wiet (of eigenlijk THC) VOLLEDIG GENEZEN VAN KANKER! Zoals ik eerder zei, Wiet/Hennep is een natuurlijke grondstof waarvan het nog niet altijd duidelijk is waar het voor dient en waarom dat hier groeit. Lukraak overnemen wat iemand jou op TV/de grote media verteld zorgt er voor dat wij allen nog steeds geen begrip hebben van de grote kracht achter dit soort natuurlijke middelen. Probeer eens voor jezelf te denken, en nog belangrijker: zoek naar je eigen antwoorden!

Reageer