Yildirim doet aangifte bedreiging

Het Zwolse Eerste Kamer-lid Yildirim heeft aangifte gedaan van bedreiging. Yildirim zegt een cd-rom thuis te hebben gekregen met daarop moslims die de Hitlergroet brengen.

Archieffoto

Ook heeft hij e-mails gekregen waarin werd gedreigd met het vermoorden of verkrachten van familieleden. Yildirim vermoedt dat de post van aanhangers van de Partij voor de Vrijheid van Wilders is. Eerder deze week stelde hij in de Eerste Kamer vragen over de beveiliging van Wilders. Yildirim wil weten wat het kost en of Wilders het niet aan zichzelf te danken heeft dat hij beveiligd moet worden.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 22
 1. deze man wil toch niet anders vraag en je krijgt probleem ;D
  ik vraag me af wat kost het om z,n man het land uit tezetten ???
  hij schopt alleen maar over al tegen aan :-


  ⚠️ Meld

 2. maak anders even een apart menutje voor de yilfiruemmen achmed mohali ofzoiets..
  Ik bedoel ik heb geen zin om steeds tegen zijn kop aan te kijken.. en vooral niet zijn berichten…


  ⚠️ Meld

 3. @Ga:
  Volgens mij is deze man Nederlander en dus niet uit te zetten… beetje loze opmerking dus :-

  Volgens mij is Geert Wilders ook goed bezig met overal tegen aan te schoppen en makkelijk te scoren met z’n politieke partij. Dus als je Yilderim al uit wil zetten, zoek dan ook even uit hoeveel het kost om Wilders eruit te zetten. Graag zsm op het vliegtuig naar een verre bestemming en paspoort innemen.


  ⚠️ Meld

 4. lieve mensen, als wij nu allemaal onze vingers gekruist houden en onze mond dicht dan is er voor wilders niks meer te behalen en hoeft er voor meneer yildirim ook geen extra beveiliging uit de kast getrokken te worden 😉


  ⚠️ Meld

 5. frapant wel dat als er een ‘rechts’ geluid klinkt dat we dan allemaal bang zijn dat de vrijheid van meningsuiting in het geding is en dat nu er een ‘links’ geluid klinkt dat dan gelijk mensen het land uitgezet moeten worden… ik snap jullie logica niet.


  ⚠️ Meld

 6. “Yildirim vermoedt dat de post van aanhangers van de Partij voor de Vrijheid van Wilders komt”
  Meneer Yildrim moet niet speculeren maar eerst zeker moet weten waar dit vandaan komt voordat hij andere partijen erbij betrekt.


  ⚠️ Meld

 7. Je niet zeggen dat de dreigbrieven van de partij van Wilders komen. Het feit dat de afzender steun aan Wilders betuigt is nog niet het bewijs dat het uit die hoek komt. Ik heb overigens geen enkele sympathie voor individuen die dit soort mails versturen en ben zeer benieuwd naar de antwoorden die Yildirim zal gaan krijgen op zijn vragen.


  ⚠️ Meld

 8. ik zeg ook niet dat de brieven van de pvv komen, ook Yildirim beweerd dat niet.
  Wat ik lees is dat de brieven komen van mensen die achter de idee?«n van Wilders staan.


  ⚠️ Meld

 9. wat moeten we toch met zo,n figuur als yildrim, brengt ons niets alleen gezeik. ik hoop dat wilders nog populairder wordt door deze dollemansacties. kunnen we voor deze man niet een enkeltje buitenland regelen?


  ⚠️ Meld

 10. ooo wat is het toch een jankert onze d en zijn partner heerlijk als ze oprot uit de raad niks aan verloren iemnd die uitspraken doet weet dat ie bedreigt kan worden
  of wil d ook graag beveiligd worden door de overheid


  ⚠️ Meld

 11. hij wou eerst ten koste van het stadion bekend worden en nu hier weer mee
  is gewoon een beetje zielig aan het worden maar ja ik had ook niet anders verwacht van die overloper.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.