Tijd voor een nieuwe slogan!

Zwolle – De afgelopen 4 jaar is de slogan van de gemeente Zwolle geweest.
"Samen maken we de stad"

Voor woensdag de 19e heeft de Zwolse burgerij ook een nieuwe eigen slogan, "samen maken we de gemeenteraad"

 
 
sloopcartoon2b.jpg 
Artikel delen:
Reacties 15
  1. Gegevens exitpoll gemeenteraadsverkiezingen Zwolle nu reeds bekend! CU wordt grootste partij, D’66 verdubbelt aantal zetels, PvdA, VVD en Swollwacht zijn de grote verliezers.

  2. Ik denk dat de CU onder leiding van Gerdien Rots ook meer aandacht voor de historische binnenstad heeft.
    Ze heeft in ieder geval gepleit voor aandacht voor de archeologische vondsten van de Jan Baghstoren onder de nieuw te bouwen fietsenstalling op het Rodetorenplein.

  3. vdberg waarom moeten we op die drie partijen letten voor het behoud van de historische binnenstad .Waar waren deze partijen toen men op de blijmarkt een historisch pand ging vernielen door er een groot ei op te plaatsen .Laat deze partijen zich maar druk maken voor de zorg en het behoud van werkgelegenheid in de stad Zwolle .

  4. laat die mensen eens echte politiek bedrijven inplaats van al die prestige projecten als een nutteloze brug die nogsteeds gesloten is, nog een brug die nauwelijks gebruikt wordt of prachtige panden verpesten met nietszeggende toevoegingen. laat die mensen hun campagne voeren op kantoor zodat je kunt stemmen op de mensen die daadwerkelijk iets constructiefs gedaan hebben voor de gemeente. extragratis tip: stem op de personen waarvan je de naam niet elke week in de krant tegenkomt.

Reageer