Open-podiumavond ‘Plankenkoorts’

Zwolle – Het Thomas a Kempis College en JenaXL organiseren op dinsdagavond 25 maart de open-podiumavond ‘Plankenkoorts’.

Leerlingen van beide scholen laten in het Landstede Theater in Zwolle zien over welke creatieve en muzikale talenten ze beschikken. De beste act wordt afgevaardigd naar de Zwolse competitie ‘Latent Talent’ op 15 april. Het Thomas a Kempis College en JenaXL zijn scholen voor voortgezet onderwijs die veel ruimte bieden om te ontdekken wat je als leerling leuk vindt en waar je goed in bent. En wie ervoor openstaat wordt uitgedaagd hierin nog beter te worden.

De scholen doen dit vanuit hun visie op talentontwikkeling, één van de kernwaarden van de Landstede Groep, waar beide scholen deel van uitmaken. De open-podiumavond ‘Plankenkoorts’ is voor leerlingen een uitgelezen mogelijkheid om met hun talent de bühne op te gaan. Entreekaarten kosten € 5,- en zijn te reserveren via info@thomasakempis.nl of tel. (088) 850 85 05. De avond begint om 19.30 uur. Locatie: Landstede Theater, Dokterspad 2, Zwolle.

Artikel delen:

Reageer