Energieke oproep om te gaan stemmen

Zwolle – Op dinsdagmiddag 18 maart om 17.00 uur zet GroenLinks Zwolle de eindsprint van de verkiezingscampagne in. Start: Grote Kerkplein, bij beeld Adam voor het Stadhuis. Dit gebeurt met een team hardlopers onder aanvoering van de lijstduwers Rana Berends en Peter Pot, met verdere deelname van diverse top 10 kandidaten en andere leden.
 
Lijsttrekker Patrick Rijke zal achteraan de GroenLinks Fietstaxi als bezemwagen besturen. Met deze eindsprint, en via de gekozen route, wil GroenLinks thema’s als ‘groene energie’, ‘goede zorg voor iedereen’, ‘stimuleren werkgelegenheid’, ‘duurzame mobiliteit’ en ‘vriendschap’ wederom voor het voetlicht brengen. De route gaat onder andere via de Sassenpoort , park Wezenlanden, Nooterhof, Isala, Indische buurt en Dieze weer terug naar de binnenstad. GroenLinks wil met deze eindsprint niet alleen de eigen programmapunten onder de aandacht brengen, maar ook een energieke oproep doen om in ieder geval te gaan stemmen.
Artikel delen:
Reacties 13
  1. Misschien is het ook handig als de deelnemende partijen eens duidelijk (ook voor de beginnend stemmer) naar voren brengen waar ze de afgelopen 4 jaar voor en tegen hebben gestemd. Programmapunten zijn vaak zo algemeen en wie zegt dat een andere partij daar ook niet voor of tegen is? De gemeenteraadsverkiezingen hebben een imagoprobleem zwak, dat ze dit beeld niet hebben kunnen ombuigen in 4 jaar tijd. Actief meedoen op bijvoorbeeld WeblogZwolle had kunnen helpen. Ken overigens ook meer mensen die niet gaan stemmen dan wel.

  2. @ Japser: Weet jij enkele gemeenteraadsleden te noemen? Zelf kom ik eerst uit bij John, Rana en Freddy, die ken ik vooral van WLZ, maar we kunnen morgen op geen van drieën stemmen. Ken er nog wel een paar, maar dan moet ik aardig diep graven.

  3. @dick dat is andersom redeneren. Maar als je kijkt hoeveel mensen er op WLZ kijken, en dan ook nog eens alle reactie’s en dan ook nog beseffen dat deze of gene een raadslid is, denk ik dat je weinig mensen overhoudt. Misschien hooguit honderd.

  4. Klopt Japser, andersom redeneren. Vond het wel een geoorloofd en passend middel. Haha, met je 100. Maar jij ken dus zelf ook wel een aantal raadsleden? Die link bij 9:15 verbaast mij in elk geval niet.

  5. Zeker wel. Sterker nog, Meneer Rijke van GroenLinks heeft mij ooit nog eens in Zuid-Frankrijk terug naar mijn tent gestuurd 😀

Reageer