Attracties Ambelt kermis bekend.

Zwolle – Vandaag is de voorlopige lijst bekend gemaakt van de attracties die dit jaar op de voorjaarskermis te vinden zullen zijn. Ook dit jaar zal de Ambelt kermis gehouden worden op de parkeerplaats de Turfmarkt.

De kermis wordt dit jaar gehouden van 2 mei t/m 11 mei 2014. De voorlopige attractie lijst voor de Ambelt kermis is bekend. Groot vermaak: Autoscooter, Rups, Hully Gully, Wipp, Polyp.  Kinder vermaak: Baby Flug, Buggy, Trampoline, Waterballen.  Gok vermaak: Vuilnisbakkenspel, Eendjes, Pusher, Grijpkrannen, Lijntrek, Bussensport, Schietsalon, Voetbalspel, Boksbal. Eetkramen: Gyros, Snacks, Suikerspin/popcorn, Gebakkraam, Snoepkraam.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Tot vorig jaar was de kermis altijd in maart. Weet iemand waarom dit nu verplaatst is naar mei? Bezoekersaantallen lijkt mij een goede reden. Nu vindt de kermis plaats in de meivakantie en, niet geheel onbelangrijk, tijdens het bevrijdingsfestival. Op zich een goede zet, lijkt mij.

 2. Prima, maar in combinatie met het bevrijdingsfestival zal er toch wel (veel) meer te doen zijn?! Ik ga voor eenmooi resultaat voor de Vrienden van de Ambelit. Doen jullie nog wat met de buurt (de winkeliersverenigingen)? Kan ik mijn gezin meenemen?

 3. @paul,
  Vanwaar jouw reactie? Ik verwijt je toch niets? Ik was gewoon benieuwd waarom, aangezien de kermis zeker een tiental jaren in maart gehouden werd. Lijkt me een vrij normale vraag.

 4. Bericht door Paul benning, op 17 maart 2014 23:42
  Vanwaar deze reactie?
  Die iemand ben ik. De organisator.De reden geef jezelf al aan.
  Dus!!!!!!!!

  Wat een onbeleefde reactie van de organisator.:o

 5. Nou dat wordt voor de omwonende een zeer rumoerig weekje. Op de Turfmarkt kermis en aan de andere kant het bevrijdingsfestival. Lekker opgesloten dus, raar om het niet in Maart te houden!

 6. Wijnand Akkerman, zie het positief.. nu heb je alles in 1x.. 🙂 anders had je eerst kermis om daarover te zeiken.. en daarna Bevrijdingsdag om over te zeiken.. of ben je bang dat je tijd overhoud nu??

 7. Wat een onbeschofte reactie zeg van de organisator. Zeker snel op de teentjes getrapt zeg!! Erg jammer zoiets. Wel mooi dat het nu tegelijk valt ook voor de bezoekersaantallen en het (waarschijnlijk) betere weer.

Reageer