KindStart komt naar Zwolle

Zwolle – Na twee eerdere edities in Echt en Amsterdam komt KindStart naar IJsselhallen Zwolle. KindStart is een initiatief van een viertal leveranciers voor de kinderopvang, waaronder de Zwolse speelgoedleverancier joePPie. Samen met John van Neer interieur, Hans Kabalt kinderbedmode en Braspa Totaal heeft joePPie de KindStart organisatie opgericht om beurzen door heel Nederland te organiseren. De beurs is gericht op kinderopvang en lagere scholen. 
In Echt is de eerste KindStart als proefballon goed bevallen en vervolgens was ook de beurs in Amsterdam een succes. De vier organiserende bedrijven zijn de vaste deelnemers. Per beurs dienen zich talloze gastexposanten aan. Nu in Zwolle stijgt het niveau wederom, want steeds meer gerenommeerde bedrijven willen graag meedoen met dit nieuwe concept. In Zwolle verbindt nu ook de Cito groep zich als deelnemer aan het evenement. 

Kwaliteit boven kwantiteit Deelnemen aan KindStart gaat echter niet zomaar. De organisatie selecteert ‘gepaste’ bedrijven en daarmee doelt de organisatie op bedrijven die klantgericht zijn. Deelnemen wordt daardoor een soort diploma of certificaat. Meer informatie Op zaterdag 29 maart 2014 is het tijd voor de derde Kindstart huisbeurs, de vakbeurs voor kinderprofessionals wordt dit keer gehouden in IJsselhallen Zwolle. De beurs is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Deze beurs wordt georganiseerd door Braspa Professional, joePPie goedspeelgoed, Kabalt kinderbedmode en John van Neer interieur-maatwerk. Meer informatie op www.kindstart.eu.

Artikel delen:

Reageer