Word Vriend van Doepark Nooterhof

Zwolle – Vanaf nu kan men zelfs Vriend worden van Doepark Nooterhof. Zowel particulieren als bedrijven kunnen de activiteiten in Doepark Nooterhof met een jaarlijks bedrag ondersteunen. 
De Stichting Vrienden van de Nooterhof en de Stichting Earthship gaan met de ontvangen gelden een bijdrage leveren aan het onderhoud van het Earthship, de waterspeeltuinen en het park in zijn algemeenheid. De volledige inkomsten van de Stichting komen ten goede aan het park. 
Door Vriend te worden van Doepark Nooterhof levert de gever een bijdrage aan de instandhouding van dit unieke plekje Zwolle, dat onderdeel is van Landstede. Het park wordt geëxploiteerd zonder enkele vorm van subsidie en is volledige afhankelijk van de opbrengsten uit de horeca en de verhuur van de vergaderzalen. Door het toegenomen bezoek en intensieve gebruik van het park is nu extra geld nodig voor onderhoud. 

Er zijn twee categorieën vrienden. Particuliere Vrienden van Doepark Nooterhof betalen een jaarlijkse bijdrage van € 25,00 en kunnen gebruik maken van verschillende aanbiedingen die door het jaar gedaan worden door zowel Doepark Nooterhof zelf, als door de Bedrijfsvrienden van Doepark Nooterhof. De Bedrijfsvrienden betalen op jaarbasis € 250,00 en krijgen daarvoor onder andere 10% korting op zaalhuur en gratis gebruik van beamer en scherm in de zaal bij zakelijke reserveringen. Voor bedrijven zal ook jaarlijks een netwerkborrel worden georganiseerd. Bovendien kunnen bedrijven in de nieuwsbrief aanbiedingen doen aan de particuliere vrienden van Doepark Nooterhof of de andere bedrijfsvrienden. Het Vriendenjaar loopt van 1 april tot 31 maart. Meer informatie over de Vrienden van de Nooterhof vind je op de website van Doepark Nooterhof: www.doeparknooterhof.nl. Hier vind je ook het aanmeldformulier.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. En ik maar denken dat ze aan zo’n grote “vriend” als Landstede wel genoeg zouden hebben voor de exploitatie van het Nooterhof . Men is volledig afhankelijk van de opbrengsten van de horeca en zaalhuur las ik. Commercieel dus. Er zijn volgens mij genoeg Assendorpers die het park wel vrijwillig willen onderhouden. En het horeca gedeelte erbij desnoods.

Reageer